Ascultă cu Mine powered by Zonga

”Păi și cum ajung să atrag brand-urile de partea mea?” ”Trebuie să insiști în ceea ce faci până când n-or să te mai poată ignora!” Sfat oferit de un bun prieten, cu vreo 10 ani mai mic decât mine, dar care a început să se adeverească.

Proiectul Ascultă cu Mine a început de ceva vreme și destul de timid. Ceea ce mă ține să-l continui este dorința oamenilor de a lua parte la el. Evident, foarte puțini sunt cei care știu de el dar atunci când află, li se pare o idee tare faină (deși chestia asta s-a mai făcut dar nu la nivelul ăsta).
Și mai nou, nu doar oamenii îmi susțin proiectul. Zonga s-a alăturat proiectului și mă susține în vederea continuării lui. Ceea ce nu poate fi decât de bine. Mai ales că au scris și un frumos articol despre mine pe blogul lor.
Acum nu mai am doar un playlist pe Youtube cu piesele celor implicați în proiect, ci chiar și un playlist pe Zonga. Și asta nu e tot! De-acum, toți cei care vor fi fotografiați vor primi și un voucher din partea Zonga pentru a asculta muzica lor preferată.
Știu că toată lumea se folosește de internet pentru a asculta muzică acum, dar eu sunt mai old school. Îmi place să-mi downloadez muzica local (pe hard-ul laptopului sau în memoria telefonului). Încă mai folosesc Winamp. De-astea de bătrâni… Dar îmi place totuși Zonga! De ce? Pentru că îmi place să ascult muzica la o calitate foarte bună, iar Youtube nu îți oferă lucrul ăsta de fiecare dată și pentru că Subcarpați, de-aia! 🙂
Fă-ți rapid și tu un cont pe Zonga că e foarte ușor și hai să-mi spui ce muzică asculți!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.