Ascultă cu Mine Alexandru

Pe Alexandru l-am oprit pur și simplu pe stradă să-l întreb ce muzică ascultă. Culmea e că se afla într-un city break în București. Deci l-am prins la fix! Da’ să vezi ce piesă mișto asculta!

Mi-a zis în ce țară lucrează dar nu vreau să vă spun că vi se face poftă. Cert e că era încântat de inițiativa mea și că se întâmplă lucruri mișto în București. Cam e adevărat, se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri mișto în București și nu numai.
I-am povestit ce și cum și imediat mi-a dat o piesă tare faină pe care s-o ascult. Și hai să vă spun iar! Pe Alex nu-l cunosc, deci nu e făcătură, iar piesa e foarte foarte mișto. Habar n-aveam de ea.
Jur că dacă iese bine proiectul ăsta, o să trimit playlist-ul tuturor posturilor de radio, poate așa învață și ei că oamenii NU ascultă ceea ce vor ei la radio ci ceea ce li se DĂ!

Btw, dacă intrați pe Instagram și căutați hashtag-ul #ascultacumine, o să vedeți că nu mai pun doar poze cu cei din proiect ci un clip de 15 secunde în care se va auzi și piesa pe care o ascultă. Asta ca să mai diversificăm un pic situația 🙂

Dar acum să ne relaxăm cu  Milky Chance – Stolen Dance

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.