Ascultă cu Mine Deea Cudeea

 

Poate pentru că-mi plac oamenii nebuni care nu țin cont de părerea celorlalți sau poate pentru că pur și simplu azi e ziua ei. Așa că hai La Mulți Ani, fată!

E fashionistă așa că fiți pregătiți cu hatereala. Drept să spun, atunci când am cunoscut-o în #priNeamt (campanie cu bloggeri) m-am distrat mai bine decât cu oricine. Bine, să nu uităm și de varianta blondă cu care face o pereche de minune și amândouă scriu pe blogul Black White Style.
E una dintre cele mai relaxate și mai mișto ”to hang out” persoane pe care le-am cunoscut. Și prima tipă care atunci când am dus aparatul la ochi să o pozez am rămas mască. Știe să pozeze atât de bine încât tu nu trebuie decât să apeși pe declanșator. Ea este Andreea (numele ei de scenă Deea Cudeea) și am zis că neapărat s-o implic în proiectul Ascultă cu Mine. Nu de alta, dar tot vreți voi fete mișto în proiect, așa că luați de-aici!
Iar pentru shooting-ul ăsta am vrut să văd dacă i se potrivesc unei fete căștile Parrot ZIK pe care le puteți găsi la iCentre. Sunt niște căști foarte mișto și chiar dacă sunt un pic cam voluminoase, se pare că dau foarte bine.
La început am crezut că ascultă ceva siropos dar de fapt e o piesă foarte mișto, iar clipul chiar vi-l recomand! E vorba de Childish Gambino cu Sober.
Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.