Ascultă cu Mine Adriana

 

Făceam poze într-un club din Centru Vechi când a venit la mine o tipă și mi-a zis ”Auzi, nu-i faci și ei o poză? Că azi e ziua ei!”. Well, era job-ul meu așa că i-am făcut. O oră mai târziu m-am dus la ea și i-am spus ”Auzi, hai să-ți fac un mic cadou de ziua ta, ce zici?”. Drept urmare, v-o prezint pe Adriana! 🙂

Bine, au trecut câteva luni de când încerc să urc pozele astea, drept urmare cadoul vine cu ceva întârziere. Dar uitându-mă acum la poze, mă bucur că am agreat amândoi să ne vedem pe singura stradă cu trepte din București, Xenofon. E un loc care ar trebui să duduie de turiști, but well…
Cât despre Adriana, îți dai seama din prima că e o tipă strong și sigură pe ea. M-au atras atât zâmbetul ei cât și lejeritatea cu care se exprimă. E o fire independentă, așa cum îi place să spună. Și clar îi place să și pozeze, căci nu e ca și cum i-aș fi dat eu cine știe ce indicații. Mai puțin cea în care le spun majoritatea fetelor să-și țină gura ușor întredeschisă (when a perv, always a perv).
Spiritul realist al Adrianei vine și cu o piesă foarte tare și chiar așteptam un pic momentul în care playlist-ul #ascultacumine se va schimba. Pentru că avem de ascultat ceva bun de la Rolling Stones!
Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile deFacebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.