Ascultă cu Mine Lavinia

 

Ea este Lavinia, iar acum se află în Baku, Azerbaijan, unde concurează cu lotul național român de gimnastică aerobică. Eu zic să-i ținem pumnii și să ascultăm ceva fain împreună cu ea!

Nu vă spun câți ani are și n-o să vă spun nici de câți ani face sport, că o să vă ia cu leșin. În timp ce admiram cum și-a asortat ea căștile cu adidașii (supercute), îmi povestea cât de mult a început să-i placă snowboarding-ul și că nu s-ar mai da jos de pe placă. Apoi mi-a spus prin ce țări s-a plimbat și că sportul e un fel de job full time, asta în timp ce îmi pipăiam subtil burta, aducându-mi aminte că ultima oară când am alergat a fost anul trecut într-un parc. Penibil. Pentru mine.

 

Chiar a doua zi după ce ne-am întâlnit urma să plece în Baku, Azerbaijan, unde în luna iunie se vor ține Jocurile Europene. Chiar azi a avut concursul de gimnastică aerobică pentru calificări și sunt sigur că a avut rezultate foarte bune. Mai multe informații despre jocurile de la Baku, găsiți aici. Până una alta hai să vedem ce-i place Laviniei să asculte și în tot timpul ăsta, să ne gândim că avem foarte mulți sportivi acolo pe care merită să-i susținem din toată inima.

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.