#SnowOnFire 2015

 

Acum vreun an mă întrebam scârbit de ce ți-ai dori să te chinui să te urci pe munte, să te umpli de zăpadă, să te legi cu placa aia de picioare când poți foarte bine s-o arzi la plajă cu o cuba libre și cu burtoaca la bronzat. Asta până când am fost la competiția de snowboard Snow on Fire de la Mădărași, Harghita. Iar anul ăsta am făcut tot posibilul să revin. Pentru că e BESTIAL! Vara n-are decât să aștepte! 🙂

Anul trecut a fost mind blowing. E una dintre cele mai tari experiențe să te uiți la o competiție pentru snowboarderi și schiori profesioniști. Să-i vezi pe oamenii ăia cum zboară și cum se dau peste cap în costumele alea super colorate! E, wow! Poți să citești aici despre prima experiență.

 

Anul ăsta am o surpriză! Puteți să urmăriți și voi competiția în direct, la TV, pe Sport.ro. Dap, mi se pare o idee genială și vă recomand ca mâine să nu vă faceți program între 14.00 și 16.00, căci atunci veți avea ocazia să vedeți și finaliștii (adică cei mai tari rideri).
Ah, mai am o chestie să vă spun! Cei mai tari rideri de la noi, Kinda Geza, Adolf Bobo, Mathias Iszlay, Victor Bărbulescu, Michal Ligocki și Adam Balogh, vor fi susținuți de niște oameni foarte faini, și anume Andi Moisescu, Sore, Zmenta, Deliric, Alina Ceușan și Corina. Vă spun asta pentru că vor apărea niște clipuri mișto cu ei. Dar toate la timpul lor. Până una alta vă las mai jos programul și mâine între 14.00 și 16.00 știți ce-aveți de făcut. Poate mă vedeți și pe mine pe-acolo înzăpezit :))
Snow on Fire 2015 este organizat și anul acesta de RideMore în colaborare cu burn energy și atrage, ca în fiecare an, rideri din România, Ungaria, Polonia ș.a. Evenimentul are ca focus creșterea scenei locale de snowboard – ea se desfășoară într-un snowpark care e menținut de-a lungul sezonului și care e gazda a numeroase camp-uri de perfecționare marca RideMore și powered by burn. RideMore Snowpark se află în Harghita Mădărași, o stațiune montană ferită de agitația din marile stațiuni montane din România și locul în care pasiunile nu au limite.
Mai multe detalii:
– Transmisiunea live de la Sport.ro (TV) va avea loc sâmbătă, 21 martie, între 14:00 – 16:00.
– Duminică, la ora 20:00, competiția este în reluare pe The Oven, de la ora 20:00: facebook.com/the.oven.byburn

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.