Ascultă cu Mine Oana

 

Oana a văzut-o pe Lavinia. Oana mi-a scris. Îi place #ascultacumine. Eu i-am răspuns. Așa că ne-am văzut într-o zi cu soare, am făcut niște poze și am ascultat niște muzică mișto. Tu ce-aștepți?

Oana e și ea gimnastă. Adică face parte din categoria superoamenilor care-și duc un picior pe după gât, stau în celălalt și în tot acest timp îți zâmbesc sfidător pentru că ei pot să facă ceva ce pe tine te-ar face să leșini în câteva secunde. :)) Dacă nu mă crezi, uite-te ce-am ajuns să facem pe pista de pe biciclete de pe Victoriei (și da, pentru cei care cred că pista aia nu e folosită, vă anunț că în câteva secunde m-a și ”claxonat” un biciclist).

 

Oana s-a învârtit în jurul soarelui doar de vreo 20 și ceva de ori, dar deja a vizitat mai multe țări decât am putut eu să țin minte. S-a dus la o grămadă de competiții, ține workshop-uri, îi place dansul contemporan și nu cred că o s-o văd vreodată în spatele unui birou de corporație. Și ce-mi place mie cel mai mult la dansatori sau gimnaști e că au mersul ăla miseirupist, adică atunci când merg, întotdeauna își aruncă picioarele în față ca și cum no fucks are given at any moment.
Dar hai să vedem mai bine ce-ascultăm pe o zi ploioasă ca asta. Și mă bucur nespus de mult că Oana a ales piesa asta, deoarece o ador și ador și clipul piesei! Foarte mulți au spus că duce mult spre pedofilie, iar asta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru faptul că am ajuns să ne limităm în gândire atât de mult. E cea mai frumoasă coregrafie al unui dans contemporan pe care l-am văzut vreodată. Și da, are legătură cu pasiunea aia nemărginită de vârstă sau criterii sociale și relații interumane. Și e mult mai mult de-atât. Dar nici o treabă cu pedofilia. Sau fiecare înțelege ce vrea și ce poate 🙂

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

2 Comments Ascultă cu Mine Oana

 1. Georgiana Lungu 29/03/2015 at 2:09 pm

  Alex, eu nu cred ca apuci nici sa lesini daca incerci sa faci ce fac ei. Dead and gone :))

  Reply
  1. admin 29/03/2015 at 9:28 pm

   Sau așa, Georgiana. Cred că varianta ta e mai aproape de realitate 😀

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.