Ascultă cu Mine Alina

Nu mai știu de ce-am ieșit din cameră, dar pe hol dau peste Alina. Stătea în dreptul unui geam și mai era și Golden Hour. I-am zis, ”Du-te repede și ia-ți căștile, te vreau pe lumina asta!”. Săraca, s-a executat. Dar eu zic că a meritat! 🙂

Pe Alina am cunoscut-o anul trecut la Dirt on Fire, la Electric Castle. E din Cluj. Bine, ce vorbesc eu că deja n-am cum să-i mai fac reclamă. Probabil că este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România.
Partea funny e că în timpul Dirt on Fire toți eram atenți la competiție, iar Alina începuse să filmeze orice, numai competiția nu. Cel puțin nu în momentul ăla. Mi-am ridicat sprâncenele și am zis că e un pic sărită de pe fix. Dar apoi am intrat pe blogul ei și-am văzut ce clip a făcut ea singură singurică și am rămas paf. Tre să-l vedeți că o să vă placă, v-asigur! I-am și spus după aia că e unul dintre cele mai faine montaje de-acolo. Ia, vezi aici!

 

Burn ne-a adus și anul ăsta împreună la Snow on Fire, unde v-am mai povestit eu ce s-a întâmplat. Așa că i-am spus că vreau să facă parte din proiectul Ascultă cu Mine și a acceptat cu plăcere. E o tipă foarte mișto și de gașcă. Apăi vine de la Cluj, cum altfel? Și când auzi pe cineva spunând ”Noh, dă-i pace!”, știi că ești în compania unor oameni faini.
Alina vine cu ceva clasic în playlistul Ascultă cu Mine și schimbă un pic registrul, dar tot în bine. În seara asta ne punem căștile și ascultăm Pink Floyd.

 

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.