#lafereastramea

Screenshot_2015-08-28-21-06-57-01

Eu când v-am spus să vă faceți blog, voi nu și nu. Eh, uite cât de ușor poți să câștigi un MacBook Air dacă ai un blog!

VEKA România are un concurs atât de fain pentru bloggeri încât mă uit cu ochii umezi de căprioară la premii. VEKA este lider pe segmentul sistemelor din PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta pentru ferestre si usi, un brand cu recunoastere internationala pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A.

Ceea ce îi diferențiază de ceilalți producători (chiar dacă sunt deja lideri) e că s-au băgat destul de puternic pe partea de social media și în special pe niște rețele sociale mai puțin folosite decât Facebook, dar mult mai targetate. De exemplu, eu i-am descoperit pe Pinterest acum ceva vreme unde ofereau inspirație despre cum să-ți decorezi ferestrele și am zis ”Foarte tare!„. Asta pentru că profilul companiei și tipul de conținut se potriveau foarte bine pe Pinterest.

Dar hai să vă spun un pic despre provocarea celor de la VEKA. Probabil că atunci când ne gândim să ne punem ferestre, scopul principal e ca ele să ucidă tot zgomotul de afară, să nu lase căldura să iasă din casă pe timp de iarnă și să se deschidă în 15 mii de feluri. Mentalitatea asta mi-am schimbat-o atunci când am vizitat țările nordice și mi-am dat seama că fereastra e un fel de brand personal al fiecărei locuințe. E ca un fel de carte de vizită. Plecând de la culorile în care erau vopsite ramele sau pereții și până la elementele de decor plasate strategic în dreptul ferestrelor, precum lămpile de birou, mi-am dat seama că fiecare fereastră era unică în felul ei. Am făcut o droaie de poze atunci și chiar mă gândeam că am material destul pentru o expoziție de gen. Eh, VEKA vrea acum să-i provoace pe români să surprindă cele mai faine imagini de #lafereastramea (de fapt, a lor) și prin asta să vedem că o fereastră înseamnă mai mult decât antifonare și izolare. Înseamnă #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #inovatie, #joaca, #orizonturi, etc.

Și ce era cu MacBook-ul ăla? Păi acum vă zic și cum puteți intra în posesia lui sau a altor premii la fel de interesante. Concursul este destinat celor care au un blog și care au asociat și un cont de Facebook și Instagram. Așa că dacă ai un blog deja, citește bine în continuare! Tot ce trebuie să faci e să fotografiezi ambianța sau atmosfera sau chiar acțiunea din jurul unei ferestre și care să se asocieze următoarelor teme : #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi, #Romania. De exemplu, dacă surprinzi un copil de la fereastra ta în timp ce se joacă, faci poza și pui hashtag-urile #joaca #lafereastramea. Ușor, nu?

Eh, fotografiile astea trebuie să le urci pe Facebook și pe Instagram, să te asiguri că sunt publice și le vede oricine (atenție, dacă dai share de pe Instagram pe Facebook poza va fi afișată by default doar prietenilor, așa că trebuie să editezi manual poza din Facebook) și musai să dai tag către pagina de Facebook sau contul de Instagram ale VEKA România. Șiii, cam asta e tot! Ce câștigi?

Premiul 1 – 1 x MacBook Air – 1500 euro

Premiul 2 – 1 x voucher la Emag 1000 lei

Premiul 3  – 1 x voucher la Emag 1000 lei

Aceste premii sunt decise de juriul format din bloggeri endorseri ai campaniei, printre care mă aflu și eu. Și deja mi se rupe sufletul că nu pot participa și eu la concurs!

Și mai e un premiu de popularitate (fotografia cu cel mai mare număr de like-uri la finalul concursului) care constă într-un voucher la Emag în valoare de 2000 lei!

Perioada concursului se desfășoară între 24 august – 18 septembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați până la data de 25 septembrie. De pe 26 septembrie, un blogger norocos și talentat își va scrie articolele de pe un MacBook Air! Îți recomand să citești bine de tot regulamentul concursului (pentru că sunt anumite condiții apropo de ce fotografii trebuie să faci) și să te apuci de treabă. E un concurs la care chiar merită să te bagi. Și până una alta, urmărește hashtag-ul #lafereastramea sau VEKA România pentru mai multe surse de inspirație.

Succes ! 🙂

4 Comments #lafereastramea

  1. Alex Damian 29/08/2015 at 9:38 am

   Super Tare! Sper să câștigi! 🙂

   Reply
 1. Nicu 30/08/2015 at 10:55 am

  Stiu produsele lor, sunt de foarte buna calitate, ce-i drept la preturi pe masura. Sa incercam concursul. 🙂

  Reply
  1. Alex Damian 31/08/2015 at 4:42 pm

   Păi acum ai o șansă să recuperezi o parte din investiție! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.