PUBG HyperX Cloud Alpha

Am chef să împușc pe cineva și fix asta o să fac duminică după-amiază. Ah, și am nevoie de un complice care să împărtășească aceleași ”dorințe” și să mă însoțească! 🙂

Sincer, am un chef nebun să mă joc pe calculator sau consolă, ceva. Doar pe telefon, pe budă, ce-am mai apucat să mai joc în ultima vreme, dar în rest n-am mai avut timp de nimic altceva. Așa că duminică mă duc la un eveniment organizat de Bloggers Lan Party și vreau să iau pe cineva cu mine. Citește mai jos și la final te decizi dacă vrei să participi sau nu.

Evenimentul va avea loc la Media Galaxy în Orhideea și va începe duminică la ora 16:00 și se întinde până la ora 22:00. O să fie un turneu de Playerunknown’s Battlegrounds în care se vor forma echipe de câte doi, un blogger (adică eu) și un cititor (adică tu). Pentru asta trebuie doar să-mi lași un comentariu la acest articol, iar eu voi alege câștigătorul pe care-l iau cu mine duminica asta.

Setup-ul este pregătit de HyperX cu ocazia lansării unei noi perechi de căști de gaming numită HyperX Cloud Alpha pe care vom avea ocazia să o testăm. HyperX continuă să inoveze în domeniul căștilor de gaming, de această dată cu noile HyperX Cloud Alpha. Pornind de la design-ul căștilor Cloud I și Cloud II, căști care au pus HyperX în topul producătorilor de periferice, cu multe îmbunătățiri, materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologia Dual Chamber Drivers, noile Alpha sunt căștile pe care toata lumea le așteptă. Dual Chamber Drivers este noul design care oferă sunetului o claritate incredibilă prin separarea bass-ului de înalte și medii. Nu lipsesc nici spuma de memorie, pielea, cadrul de aluminiu, cablul împletit și microfonul detașabil. Acestea sunt disponibile exclusiv în Altex și Media Galaxy. Get the Alpha, BE the Alpha.

Or să vină și alți bloggeri cu cititorii lor și o să fie o duminică mișto unde ne vom juca și vom socializa. La fiecare eveniment organizat de BLP a fost o atmosferă faină, lumea care vine e mișto și știu că și de data asta se va întâmpla la fel. Așa că ia zi! Te bagi?

4 Comments PUBG HyperX Cloud Alpha

  1. Caragheorghe Alexandru 20/10/2017 at 10:39 am

    Eu, eu! Vreau eu! Eeeeuuu! 😊

    Recunosc ca in afara de FIFA, nu joc mare lucru, dar ma bag!

    Reply
  2. Bobdoc Paul Mihai 21/10/2017 at 9:29 am

    Daca pleci ia-ma si pe mineeee 😀 Alex, vrei sa razi in timp ce joci? Vrei sa vina toate fetele pe langa tine ? Vrei sa ai parte de cea mai frumoasa experienta ? Atunci nu ma alege pe mine. Dar daca vrei sa jucam serios si sa rupem concurenta eu sunt omul tau !

    Reply
    1. Alex Damian 24/10/2017 at 9:13 pm

      Noh, bine boss, hai că de data asta m-ai convins! 🙂

      Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.