Filtrele VSCO pentru Lightroom la reducere

Processed with VSCOcam with a6 preset

Una dintre cele mai cunoscute și utilizate aplicații de editat fotografii pe mobil, VSCO, scoate acum filtrele pentru Lightroom și Photoshop la reducere. Ceea ce e un lucru bun, pentru că oamenii ăștia chiar fac o treabă foarte bună.

Probabil că VSCO este folosit de majoritatea instagramerilor profesioniști. Vezi asta în momentul în care începi să recunoști filtrele folosite. Și nu este folosit doar pentru că are niște filtre foarte fain construite, ci și pentru că opțiunile de editare sunt foarte bune. Sharp-ul e sharp și nu umple de zgomot imaginea. Având în vedere că nivelul de detaliu pe Instagram/mobil este unul foarte mic, fotografii se folosesc mai mult de contrast pentru a evidenția fotografiile lor, adică zonele întunecate să fie într-un contrast puternic cu zonele luminoase, iar aici VSCO face iar o treabă foarte bună. Și sunt multe altele, dar despre aplicația de mobil o să revin cu un alt articol în care o să vă învăț cum s-o folosiți.

Ideea e că cei de la VSCO fac treaba asta de mult timp, înainte de a lansa aplicația de mobil. Iar filtrele cu tentă de Film le puteai folosi în Photoshop, Lightroom și Apperture (la care Apple a renunțat). Diferența dintre mobil și desktop e că filtrele de pe mobil costă câțiva dolari și ai destule opțiuni gratuite care te pot ajuta să-ți editezi foarte bine fotografiile. În schimb, pe desktop, un pachet de filtre costa peste 100 de dolari. Eh, spun costa pentru că acum sunt la reducere toate și au ajuns la prețul de 59 de dolari fiecare pachet. Pentru cei care lucrează pe editare foto masiv și n-au chef sau timp să creeze propriile lor filtre, pot apela cu încredere la cele de la VSCO. Pe mine mă bate gândul să le testez și o să vă spun cum sunt.

Reducerea vine ca urmare a aniversării a patru ani de când au apărut aceste filtre, așa că e bine de profitat când lumea are ceva de sărbătorit. Filtrele pot fi folosite pe variantele de Photoshop CC și CS6 sau în Lightroom CC, 4, 5 și 6. Le puteți cumpăra de aici. Iar aplicația de mobil o puteți descărca de aici.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.