Hai să băgăm niște filme

Prea mult stres și mulți nervi în ultima vreme, așa că mai bine să băgăm niște filme. Ori acasă, ori la cinema. Voi alegeți.

James Bond Spectre

Nu știu de ce-am tot auzit lumea spunând că e un film slab sau chiar prost. Ultimul James Bond (cu Daniel Craig) e un film foarte bun, un film corect aș putea spune. E bine filmat, scenele de acțiune sunt mișto, nu foarte trase de păr, pe ăla stau hainele de-ți vine să plângi de ciudă, se dă cu lux și rafinament și Aston Martin-ul ăla DB10 te udă din cap până-n picioare. E adevărat că nu s-a pus același accent pe Bond Girl, iar Monica Belluci a fost sunată și întrebată dacă vrea să joace 5 minute în film, doar ca să și-o tragă cu Bond. Deci n-aveți de ce să vă plângeți atâta. Mai bine băgați și voi un Martini odată, sau măcar un Heineken, ceva.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Noh, Hunger Games a ajuns la a doua parte din a treia parte care e ultima cică. N-am înțeles nimic. Mă rog, ideea e că se termină. Și aș recomanda filmul ăsta în primul rând fanilor, mai puțin celor care n-au văzut niciodată vreo altă parte. Nu de alta, dar or să se plictisească de moarte. Filmul durează vreo două ore jumate și are cam 10 minute de scene de acțiune. În rest, e o finalizare d-asta prelungită și o întorsătură de relații destul de previzibilă. Pentru fani, sunt sigur că o să fie o plăcere, pentru restul, e doar un film 3D la IMAX.

P.S. Să nu încercați să țineți arcul așa cum o face Jennifer, nu de alta dar s-ar putea să vă sfredeliți pielea de pe față și de pe mâini. 🙂

 

Acum, vreau să vă mai recomand două filme faine de văzut acasă cu păturica pe voi. Sunt două filme bune, frumoase, care or să stoarcă niște lacrimi.

The Cobbler 

Pe mine mă plictisește grav Adam Sandler și-l invidiez că i-a pipăit țâțele lui Jessica Biel într-un film. Dar aici are un rol foarte fain, iar filmul e delicios. E și comedie și mai are și niște scene care or să te facă să înghiți în sec. Și cum apare și în trailer, e vorba despre un pantofar care odată ce se încalță cu pantofii clienților se ”încalță” și cu viața lor. Și dacă nici vouă nu vă place de Adam Sandler, e ok. Filmul îi mai are pe Dustin Hoffman, Steve Buscemi sau chiar Method Man în distribuție. Așa că, download and play!

Woman in Gold

Foarte, foarte frumos! Despre o femeie evreică și încercarea ei de a-și recupera anumite bunuri ce fuseseră furate de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. E un film ce te cam face să te interesezi mai mult după aia ce s-a întâmplat în perioada aia, un film plin de istorie, de emoție și nu e neapărat același clișeu cu evrei și naziști. E un film care ar trebui să ne pună pe gânduri din multe puncte de vedere. Și luați și batistuțe lângă voi, nu se știe niciodată când vă rupe plânsul!

Hai, gata! Că v-am dat de treabă! 🙂

4 Comments Hai să băgăm niște filme

 1. Nicu 26/11/2015 at 10:03 pm

  Mie imi place Adam Sandler asa ca o sa incep cu The Cobbler. 🙂

  Reply
  1. Alex Damian 28/11/2015 at 7:50 pm

   Super! Sunt sigur că o să-ți placă de două ori mai mult! 🙂

   Reply
 2. Todoran Florin Răzvan 26/12/2015 at 7:44 pm

  M-ai pus pe gânduri așa că…o să arunc o privire la James Bond și ale lui “Spectre”!

  Reply
  1. Alex Damian 26/12/2015 at 10:44 pm

   Bine faci! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.