Avengers Endgame #devăzut

Merită să merg la Avengers Endgame? Da! Chiar și dacă nu sunt fan? DA! DU-TE ODATĂ! 🙂

Ranevents m-a invitat la vizionarea pentru presă a ultimului film din seria Avengers, adus în România de Cineforum. Toată saga asta ia sfârșit și vă recomand să-l vedeți la IMAX, că nah, e ditamai ecranul!

Nu, nu bag spoilere, nu zic absolut nimic din ce se întâmplă în film. Asta pentru că deși sunt sigur că se găsesc spoilere la greu pe net, dacă ai rezistat tentației, atunci e mai bine să-l vezi direct la cinema. Căci dacă v-aș spune ce se întâmplă, atunci nu s-ar mai întâmpla la fel. 🙂

Totuși tre să recunosc că e un film foarte bun. N-am fost niciodată fan Avengers, mie îmi place Batman, doar că filmele DC Comics sunt un mare fâs, din păcate.

Ei bine, cu Avengers au reușit să facă ceva ce pentru mine era un mister de ceva vreme. Adică filmele de prin anii 90 puneau accent pe poveste, pe actori grei, pe scene de care să-ți aduci aminte. Chiar și acum consider că The Shawshank Redemption este unul dintre cele mai bune filme ever, deși nu are efecte 3D.

Revoluția asta a efectelor 3D a cam ”ucis” din scenariile bune, actorii de renume sau scene memorabile. Totul e pe cât de realiste sunt scenele create 3D și pe nebunia asta de a te ține în priză două ore, sau în cazul de față, 3 ore. Dar cu Endgame deja te-ai obișnuit cu efectele speciale, știi la ce să te aștepți, momentele de umor sunt acolo la fel ca la fiecare film cu Avengers. Băh, de data asta vin mult pe poveste, pe ”filingeală” și mi-aș permite să spun, pe alocuri devine un tribut adus cinematografiei americane. Adică fix cadrul de final e cel mai mișto din tot filmul. Scena aia cu muzică cu tot, e dovada faptului că efectele speciale nu vor detrona vreodată arta cinematografiei.

Bine, cred că am luat-o un pic pe cărări, dar asta pentru că scriu imediat după ce am văzut filmul și încă sunt hype. Eu zic că merită văzut la cinema și să vă bucurați de cum se termină toată povestea asta. Iar pentru fani sunt sigur că e un deliciu complet.

3 Comments Avengers Endgame #devăzut

 1. Ciprian 25/04/2019 at 11:44 am

  Este un film exceptional. Te trece prin toate stările posibile!

  PS: Strange thing you said there, doc :))
  #nospoiler

  Reply
  1. Alex Damian 02/05/2019 at 2:17 pm

   Dap, chiar e foarte bun! Și mișto cât de bine a funcționat campania #nospoilers. 🙂

   Reply
 2. Ana-Maria 17/05/2019 at 9:54 am

  Mi-a placut foarte mult, un film de exceptie.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.