Comunicate

Processed with VSCO with a1 preset

Iar am primit niște mailuri, iar le împărtășesc cu voi. Ori te dai cu kartu pe gheață, ori stai cu cortu la Sandalandala, ori te duci la IMAX în Timișoara! 🙂

Orange First Step

În perioada 26 aprilie – 9 mai studenții și masteranzii interesați de un stagiu de practică la Orange se pot înscrie pe www.orange.ro/first-step unde își vor putea alege luna, orașul și departamentul unde doresc să facă practică. Ulterior înscrierilor se va desfășura perioada de selecție și anunțarea candidaților. Astfel, pe perioada verii vor fi disponibile trei stagii de practică de câte o lună, în iunie, iulie și august. Stagiile de practică se vor desfășura în departamentele de vânzări, relații cu clienții, IT, tehnic, marketing și resurse umane, unde Orange pune la dispoziție peste 250 de locuri. În timpul lunii de internship, participanții la program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare. Ca în fiecare an, experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Festivalul Internațional de Film Buzău – BUZZ CEE (4 – 8 mai, Buzău)

10 documentare și 19 scurtmetraje din 18 țări din Europa Centrală și de Sud-Est vor intra în cursa pentru trofeele RealBUZZ și ShortBUZZ ale primei ediții a Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ CEE (4 – 8 mai, Buzău). BUZZ CEE este un festival dedicat regiunii Europa Centrală și de Sud-Est, care și-a propus să promoveze producții de calitate din țările din regiune și să aducă la Buzău filme care ajung rareori pe marile ecrane din România.

Tudo – un film românesc interesant

S-ar putea să fie o mizerie sau s-ar putea să fie ceva interesant. Pentru un film românesc, îmi place ce văd în trailer. 13 zile, 17 oameni si 4000 de euro. De atat a fost nevoie pentru realizarea filmului Tudo, un thriller independent filmat in Marginimea Sibiului. Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic ce pleaca in secret in munti pentru a da de urma unei fete (jucată de Aylin Cadir în rol de fată sălbatică 🙂 ). Da uitați-vă și voi la trailer și vedeți dacă aveți chef să mergeți din 13 mai să-l vedeți.

Se redeschide Sandalandala

De 1 Mai poți să stai iar cu cortul și să-ți înghețe toate cele la mare! 🙂 5000 de metri pătrați, 100 de locuri de parcare, vizionarea filmului Usturoi, 2000 de cozonaci, poze cu un berbec în realitate, cam asta îi așteaptă pe cei care vin de 1 Mai în cel mai curat camping pe care l-am văzut vreodată în România. Ah, și cică dacă găsești un trifoi cu 4 foi la ei în curte, câștigi un premiu de 500 de euro! Păi, mergem, nu? 🙂 Habar n-am care mai sunt scorurile la ei că n-au anunțat în comunicat, dar îmi place la ei.

Cinema City a mai deschis un IMAX!

Sunt țări în Europa care nu au nici măcar o sală IMAX, iar noi avem acum două. Al doilea cinema Cinema City cu sală IMAX inclusă (pe lângă restul normale) s-a deschis de curând în Timișoara, în Shopping City Timișoara. Cică ecranul ăsta de IMAX e și mai mare ca ăla de la București. Hmmm, cum fac eu să ajung la Timișoara… 🙂

Karting pe gheață

Acum ceva vreme am fost în AFI la un test cu karturile pe patinoarul din Mall. Probabil că ați văzut la un moment dat o poză pe Facebook. Dacă nu, nu contează. Ideea e că de-acum poți să te dai și cu kartul pe gheață, dacă nu știi să te dai cu patinele. În fiecare zi după ora 18:00 poți să închiriezi un kart 45 de lei pentru 6 minute sau 60 de lei pentru 10 minute. Informațiile astea le-am luat de la Radu Dumitru că ei în comunicat n-au trecut ce era mai important. Anyway, m-am dat cu ele și e super mega fun, mă jur. Mi-a plăcut tare mult. Plus că mi se pare că e mult mai safe pe gheață față de cel obișnuit cu care ne-am tot dat până acum. Și parcă e mai pe zona de drift. 🙂 Uite un clip filmat de Radu, mai jos, ca să vă faceți o idee.

Cam atât pentru săptămâna asta. Nu mai am nimic prin Inbox. Dar dacă aflu ceva, dau de știre.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.