Social Media Snow Camp 2016

IMG_20140226_073510

Cele mai faine idei se nasc atunci când oamenii se simt bine și sunt relaxați. Când nu există stres, nu există deadline-uri, nu există zeci de mailuri și ședințe inutile. De fapt, când le oferi oamenilor libertatea de care au nevoie.

Am fost în vară la SMS Camp organizat de revista Biz și am înțeles importanța unui astfel de eveniment care se întinde pe mai multe zile. O singură zi plină de conferințe nu-i de-ajuns. Niciodată nu-i de-ajuns. Așa că această tabără vine în ajutorul celor care au nevoie de mai mult.

Vin oameni din industria de online, vin de prin agenții, vin clienții, vin bloggerii, vin vloggerii (mai nou). Se țin conferințe, există speakeri care oferă speech-uri pe diverse teme, se fac workshop-uri menite să înțelegi mai bine industria asta din mai multe puncte de vedere (client, agenție, blogger), se face networking la greu. Iar socializarea continuă seară de seară cu petreceri tematice menite să-i aproprie și mai mult pe cei prezenți. Pentru că e foarte important să-ți faci relații în industria asta și de-aia trebuie să vii într-o astfel de tabără.

Știți întrebarea aia pe care o pune toată lumea la conferințe, ”Cum fac bani din blog?”. Ei bine, socializarea e unul dintre cele mai importante aspecte ale făcutului de bani cu blogul. Trebuie să te cunoști cu oamenii din industrie, să te țină minte, să nu te aștepți să vină ei la tine. La o conferință de-o zi nu prea ai timp să te cunoști cu toată lumea, dar la o tabără care ține 4 zile ai toate șansele să pleci de-acolo cu noi cunoștințe și prietenii. Și uite așa, după ce te întorci din tabără, la un moment dat începi să primești mailuri, telefoane, etc, și să te întrebe lumea, ”Auzi, nu cumva ziceai că poți să faci asta? Uite, noi am vrea să-ți propunem ceva.”.

SMSnow Camp se ține între 24 și 27 noiembrie 2016 la Pârâul Rece. Pentru mai multe detalii, intră aici. Pe mine o să mă găsiți cu aparatul foto de gât. 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.