Concert OCS 2.0

Nu știi ce să faci diseară? Păi e mare reuniune la Concertul OCS 2.0 de diseară. Sunt sigur că o să dai peste o grămadă de oameni faini!

Stai așa, stai s-o luăm cu începutul! Deci deseară nu e doar un concert OCS, ci e concertul aniversar a 20 de ani de activitate! 20 DE ANI, FRATE! Whoaa! Cât timp a trecut, incredibil. Îmi amintesc cum pe la începuturi ne tot uitam pe Atomic să vedem ce clipuri românești șmechere mai apar. Era mai mult bătaia aia între Mafia sau La Familia, dar la un moment dat au apărut cei de la OCS cu (Dez)orientat și eram like whaaat? Stilul ăla de filmat era nou pentru noi și piesa aia mi-a rămas în… cap definitiv. Nu din cauza clipului neapărat, dar întotdeauna mi s-a părut că cei de la OCS au ținut ștacheta ridicată și au știut să se remarce printre toate celelalte trupe și genuri muzicale. Erau băieții cool care te făceau să-ți placă și rock-ul.

Fast forward, diseară oamenii dau concert mare. Trebuia să aibă loc la Arene, dar din cauza ”la frig” s-a mutat la Fratelli Studio. E și mai bine, la Fratelli sonorizarea e demențială! Ar trebui să fie un super mega concert!

De fapt, o să fie un fel de mini festival căci mai vin să cânte Cred că sunt extraterestru, Roadkillsoda, The Kryptonite Sparks, Pinholes, Breathless, Theory of Mind, Norunegru, Unflicted, Notsocommon DJ și Bean ca MC. E clar că o să fie o seară demențială! Așa că tocmai ți-am făcut program!

Biletele găsiți în Magazinul Muzica, la Hard Rock Cafe, la ZebraPay , stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, sau de pe iabilet.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.