De-Phazz good for listening

Doar pentru cei care mai au un pic şi fac o criză de bilă din cauza noroiului prin care trebuie să se scalde în fiecare zi pentru a ajunge la servici, vă sugerez ceva de copiat pe mp3 playerul vostru. Cine n-are mp3 player să-şi cumpere iar cine nu e deranjat de mizeria de-afară poate să se împuşte. M-am săturat de toţi boemii ignoranţi şi damele uni-tasking.

De-Phazz e una din primele fomaţii de suflet. A fost şi primul contact cu muzica soul, trip hop, jazz sau cum îi spuneam eu pe vremea aia, underground. Pe la sfârşitul anilor 90 am pus mâna pe primul album Hotel Costes. Să zicem că ceva de genul Buddha Bar dar oricum curentul Buddha a apărut la noi mulţi ani mai târziu. Acum nu mai e la modă. Mă întreb oare când o să moară şi curentul manelelor.

Revenind însă, prima piesă de la De-Phazz pe care am ascultat-o pe repeat one de pe compilaţie a fost No Jive.
Bineînţeles că nemţii de la De-Phazz ne-au vizitat ţara pentru un concert dar eu eram prea sărac ca să-mi iau bilet. Mulţumesc tuturor românilor pentru încă 5 ani de sărăcie. Oricum, vă sugerez să ascultaţi albumul Godsdog. E marfă şi relaxant şi te face să uiţi de depresie. I really got to play some of this jaaaazz…

2 Comments De-Phazz good for listening

  1. Anonymous 24/01/2010 at 3:36 pm

    Scuze pentru ca am votat cu Base, nu stiam ca daca iese Geoana, tu te-ai fi imbogatit

    Reply
  2. Alexandru Damian 25/01/2010 at 10:39 am

    Nu stiu cine esti si de ce trebuie sa te scuzi pentru alegerile proprii. Ar trebui poate sa te scuzi pentru faptul ca probabil habar n-aveai ca n-au fost doar 2 candidati la alegeri. Si da, incetul cu incetul, toti ne-am fi imbogatit financiar si spiritual. Dar asta ar fi insemnat doar ca noi sa ducem o viata mai buna, ceea ce pentru romani e practic imposibil si impotriva firii.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.