Expozitie de fotografie

O bună prietenă de-a mea oferă celor pasionaţi de fotografie şansa de a vizita expoziţia sa personală de fotografie. Este vorba de Oana Manea, iar numele deja prinde rădăcini în domeniul foto, ea mai având la activ până acum încă alte două expoziţii, printre care una la Art Jazz Cafe.
Ceea ce deosebeşte această expoziţie foto de celelalte constă în modul în care totul este prezentat. Atmosfera este foarte plăcută si amicală. Nu vă veţi lovi de vreun “critic” de artă care să vă plictisească îngrozitor în încercarea de a vă face să înţelegeţi ceea ce veţi urma să vedeţi (deşi n-aţi înţelege şi v-ar ameţi mai rău), ci veţi avea ocazia de a vedea nişte lucrări extrem de reuşite şi veţi putea să vă simţiţi foarte bine în compania celor prezenţi.
Luni, 27 octombrie la ora 19.00, Oana vă invită la hotel Novotel din Bucureşti, dar mai bine citiţi din invitaţia chiar de ea propusă:
“Vă aştept luni 27 octombrie , ora 19.00, în holul hotelului Novotel unde va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Doar reflexii”.
De ce “Doar reflexii”?Pentru că suntem o combinaţie a reflexiei oamenilor, pe care-i întâlnim, în noi şi a reflexiei noastre în alţi oameni.
Nu vă aşteptaţi la un vernisaj plicticos pentru că nu va fi aşa.
Intrarea este liberă :-)))”

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.