Oamenii frumoși de la Summer Well 2013

 Am descoperit un mod prin care să-i fac pe oameni să zâmbească. Să fie mai deschiși atunci când sunt abordați de străini. Bine, nu toți. Mai sunt destui care se cred mult prea importanți și consideră că e mult prea mainstream să mai comunici cu supușii. Sau poate pur și simplu că n-au curaj să zâmbească.
Ai mai multe opțiuni dacă vrei să fotografiezi oameni. Ori faci asta de la distanță cu un obiectiv supertele pe modul pervers, ori ceri permisiunea înainte și spui și motivul (doar că noi ca nație încă suntem foarte speriați de aparatele foto sau camerele video), ori provoci instantanee chiar dacă asta îți poate aduce o poșetă în cap, saaaau iei o jucărie funny și le spui oamenilor să facă o poză cu ea.
Când faci asta deja se simt mai relaxați. Nu fac poză cu un obsedat ca tine, nici nu te lasă să le faci lor poze ca un pervers ci fac poză cu o jucărie, moment în care zâmbesc. Sau chiar devin inventivi și interesați.
Vaca Verde a venit ca un proiect pornit din interesul celorlalți față de această jucărie de pluș. Povestea ei o s-o spun în detaliu cu altă ocazie. Știu că multă lume mă întreabă care e povestea ei așa că o să vă mai țin un pic pe jar.
Ultima oară am fost cu Vaca Verde la Summer Well, weekendul trecut. Știam că voi găsi multă lume interesantă și mulți oameni frumoși. Am început cu prietenii, apoi cu cei care erau prin preajmă. Care e scopul? De a fotografia oameni în timp ce zâmbesc, de a-i aduna pe toți la un loc și a se regăsi într-un album foto în care să se tăguiască. 
Mai jos câteva poze din albumul de la Summer Well. Pentru restul pozelor mergeți pe pagina de FB și dați un like și apoi vedeți și albumul de la festival.
Le mulțumesc lui Toma Nicolau și Orange România pentru invitația de la Summer Well.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.