Summer Well Line Up

 Câteodată te duci la un festival doar pentru o singură formație. Pentru că de ceilalți n-ai auzit niciodată. Și câteodată descoperi că formația pe care o așteptai nu e nici pe departe atât de mișto pe cât credeai. Iar câteodată ajungi să descoperi formații noi de care nu auzisei niciodată și care o înlocuiesc pe cea pe care ai așteptat-o atât. Doamne ce ”complicăciune” am scris. Dacă te-ai plictisit dă scroll ca să vezi niște poze mișto.
Mă rog, așa am pațit eu la Summer Well 2013. M-am dus să-i ascult pe cei de la The Vaccines, vaccinat fiind de prietenii din TFB4 în drum spre Thassos cu Wetsuit. Piesa asta de fapt e o ”eroare” a lor, deoarece stilul lor e total diferit. Dar am descoperit alte formații interesante, multe care se adună încet încet în playlistul meu.
Din line-up-ul final am rămas cu Michael Kiwanuka, Everything Everything, chiar și Glasvegas. De The XX nu știu ce să zic. Pe Youtube îmi place să-i ascult. Live, m-au scos din sărite. Cea mai indecisă formație pe care am ascultat-o. Nu începea bine o piesă și dădeai și tu din cap când brusc o opreau, apoi o preluau pe un alt tempo. Și tot așa. Duuuude, make up your mind!!! Suede e o formație care și-a făcut un renume. Au un sound curat, matur, se simte asta, motiv pentru care au încheiat festivalul din acest an. Și eu am încheiat la fel de brusc.
Totuși the highlight of the festival a fost pentru mine demonstrația celor de la ENRA. Oamenii sunt incredibili iar ideea unui astfel de show e foarte tare. Dar despre ei o să scriu într-un post separat. Nu de alta dar chiar merită.
Până la urmă Summer Well e unul dintre cele mai bune festivaluri la care am fost. Poate chiar cel mai bun. Honestly! Adică e mișto locul ales, pe Domeniul Știrbey din Buftea. E un spațiu foarte mare, nu te îngrămădești cu nimeni. E multă verdeață, e aerisit, e bine organizat. Nu mi-a dat niciodată impresia că m-aș duce doar ca să ascult muzică așa cum simt la orice alt festival. Domne, merg pentru că tre să ascult niște concerte live. Nu, aici chiar m-am așezat cât mai în spate la cortul Orange cu prietenii, am ascultat muzica liniștit, am făcut poze cu Vaca Verde, am mai băut niște suc să nu mor de sete (la naiba, au făcut 6 lei jetonu’. prima oară când au băgat jetoane parcă am fost la best fest și era 1 leu! ce vremuri…) și practic m-am simțit al naibii de bine. Să se mai tot țină Summer Well și la anul și la anul și la anul…
Mai jos câteva poze din cea de-a doua zi de festival cu Spector, Everything Everything, The Vaccines și Suede. Pentru acreditarea foto și invitație trebuie să mulțumesc generos Orange România. Mda, de fapt cu asta trebuia să încep. Căci Orange a organizat numai chestii mișto până acum.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.