Bloggers Open 2013

 După 1000 de ani scriu și eu Despre un eveniment la care am participat și Despre care trebuia să scriu demult și Despre care nu mai spun că mi-e rușine că abia acum scriu. Rapoartele s-au dat demult, evenimentul s-a consumat, dar așa sunt eu mai retard din fire și nici nu mă las. Asta pentru că a fost un eveniment mișto, mi-a plăcut și mă pune pe gânduri apropo de starea mea vegetală.
În plin război și confilct profesional și personal aflu că Andreea și Toma dau în sfârșit drumul la Bloggers Open. Ceva care să-mi ia gândul de la mizeriile mele zilnice. Șterg totul și mă gândesc, hmmm, un turneu de tenis, tre să mergem la cumpărături. N-am mai jucat tenis… Scuze, n-am jucat niciodată. N-am mai ”mimat” tenisul, voiam să spun, de pe la vârsta de 10-12 ani când ni se părea prea mainstream tenisul de picior în fața blocului și am trecut la ceva mai nobil pentru cartierul Berceni. Plus vreo două geamuri sparte la mașini…
Așa că m-am dus eu înfiptă ca o prințesă la H&M, secțiunea sport (îhî, au și-așa ceva) și dă-i și asortează-te cât mai bine poți că de câștigat n-o să câștigi nimic. Și așa a fost, am pierdut cu maxim de grație în fața lui Cristi Șuțu (care știe să joace al naibii de bine) și în fața lui Andrei Cismaru (care nu știa să joace mult mai bine ca mine). Dar cu toate astea m-am ales cu o diplomă pentru cele mai frumoase șosete (vezi poza mai sus).
Nu, acu’ pe bune, tenisul e un sport foarte mișto. Te solicită foarte mult și îți pune mintea la contribuție. Totul s-a desfășurat pe terenurile GM Tennis, imediat după Hotel Ramada și dacă vreți să vă apucați de tenis vă sugerez să veniți aici. De ce? Păi odată că e foarte liber și poți să cazi în cap de câte ori vrei fără să te faci de rușine și apoi pentru că ai parte de niște instructori foarte buni și înțelegători. Te vor învăța chiar dacă ești mai praf decât un copil de 5 ani.
Au participat cam 50 de inși, printre care și sportivi de performanță, Orange-ul a asigurat net-ul și TV-ul, Sony a venit cu telefoanele pentru Instragram și a oferit unul ca premiu, Toma a cărat niște boxe din Chiajna sau nu știu de pe unde naiba într-o cămașă de la Sarto, Andreea a mimat calmul absolut, deci un eveniment ca la carte. Știu că le-a fost detul de dificil să organizeze evenimentul ăsta dar Andreea și Toma au făcut o treabă foarte mișto în ciuda vremii de rahat.
Și probabil satisfactia cea mai mare a fost atunci când un campion mondial a venit la mine și mi-a spus ceva de genu: ”Mișto articolul ăla cu Fericirea, tu ești Damian, nu?”. Mi-a străpuns inima de fericire cu spada ei câștigătoare. Așa că da, trebuie să-i mulțumesc și Anei-Maria Brânză, pe care nu cred că vei vrea vreodată să-ți arate că e cea mai bună spadasină din lume.
Bloggers Open 2013 a fost un eveniment organizat de GM Tennis si sustinut de OrangeSony Mobile si Sarto Made to Measure.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.