Aleargă de ziua ta!

Acum ceva vreme am fost la Conferința Anului Viitor unde personalități din diverse domenii (asta dacă vom considera vreodată ca Smiley este o personalitate) și-au storcit creierii și au încercat să ghicească ce se va întâmpla la anul. Unii mai șmecheri au venit și-au spus, la anul se va întâmpla proiectul meu! Ceea ce e corect în mare parte.
Ana-Maria Brânză (campioană mondială la scrimă, adică vreau să spun campioană mondială la scrimă) are un proiect foarte mișto. Acum chiar sper să și aibă un mare succes cu el căci scopul final este strângerea de fonduri pentru copiii care suferă de autism.
Ideea e simplă! În loc să-ți inviți prietenii de ziua ta la un restaurant unde să bagi în tine până la epuizare și porceală, sau să vă îmbătați până la nivelul de ambulanță în vreun club sau bar din centrul vechi, mai bine ieși la un mini maraton cu ei. Aha! Da! Îi chemi în parc și după aia bagi o rundă de alergat. Chestia asta ar trebui să prindă bine la gagici, că oricum e disperare cu dietele și mersul la sală. Proiectul se cheamă ”Aleargă de ziua ta” și poți să urmărești și pagina de Facebook aici.
Pe lângă asta, decât să-i aduci Anei un cadou, mai bine aduci banii și îi depui în urna special amenajată, bani ce vor fi folosiți de către Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism pentru programul ”Căsuța piticilor cu autism”.
Eu aveam altă idee mai demult. Decât să mergem să băgăm ca sparții de ziua mea mai bine mergem la o sesiune de masaj (erotic dacă se poate) și nicidecum să-mi donez cadourile. Dar cred că Ana a găsit o soluție mult mai bună. Mâine ea vă așteaptă la ora 10 în parcul Tineretului în pavilionul de lângă Cafeneaua Actorilor, în compania altor sportivi. Și știți ce? Mini maratonul ăsta e de doar 2.9 km! E duăbăl, zic eu 🙂
Ce zici? Te bagi la un alergat cu o campioană mondială la scrimă? Eu unul aș alerga în locul tău, căci altă șansă nu ai!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.