Concert Aniversar Changing Skins

 Am auzit de formația asta întâmplător. I-am căutat pe Youtube, am dat play pe prima piesă și nu am oprit-o. Am câteva formații românești preferate iar Changing Skins se numără clar printre ele. Ieri am fost să-i ascult din nou în Panic și am făcut bine. Ia vezi, îți plac?

Cântă rock alternativ ca multe alte formații românești dar CS are chiar un sound mișto, sună ca o trupă străină. Horațiu e plin de energie, are un timbru fain iar Raluca la percuție iese clar în evidență. Rupe tobele alea! 
 Prima oară i-am ascultat în Control, apoi ocazional pe Youtube iar aseară am fost în Panic să-i ascult din nou și am găsit și motiv de fotografiat. Au împlinit doi ani și se pregătesc să lanseze în 2014 al doilea album. Așa că eu am început să fac poze și să dau din cap pe muzica lor. Și dacă tot vorbim de poze, câteva din cadrele de aseară. Așa cum le-am scos din aparat, așa le-am și urcat. 

Mulțumesc Alexandrei de la Maximum Rock România pentru invitație. Și hai să vă mai dau o piesă pe care am ascultat-o pe repeat în mașină până am ajuns acasă.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.