Rokolectiv 2014 – 24/27 04

Se întâmplă ceva mișto în perioada asta la MNAC. E vorba de Rokolectiv, un festival de muzică electronică, poate cel mai de seamă de la noi. Tre să recunosc că prima oară când am auzit de el am zis că e vreun festival pentru rockăreală dar de fapt este Festivalul Muzicii Electronice și a Artelor Conexe.

Muzeul Național de Artă Contemporană organizează și găzduiește acest festival susținut de Burn și oferă ”vizitatorilor” o experiență artistică de neratat. Nu vă gândiți la bumți bumți că aia e altceva. Iar printre invitați se numără și Adrian Enescu (nu, ăla e George Enescu, tot compozitor și el dar altă epocă, e ok), muzician și compozitor român, cunoscut pentru multe soundtrack-uri din filmele românești și unul dintre primii artiști care au pus bazele muzicii electronice din România. 
Pentru cei care n-au fost niciodată la MNAC (situat în incita Casei Poporului) le pot spune că e un spațiu fain și total surprinzător având în vedere locația sa. Nu te aștepți să dai peste un astfel de loc modern în poate cea mai urâtă clădire din lume :))))
Festivalul a început de ieri și ține până pe 27. Mai multe informații aici.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.