Ascultă cu Mine Maria

Nu doar că aflu ce muzică ascultă oamenii, dar mai aflu și poveștilor lor și descopăr lucruri noi împreună cu ei. De exemplu, am ieșit cu Maria să pozăm pentru Ascultă cu Mine și ea mi-a arătat că avem o casă a hobiților în București. How cool is that?

Lumea e mică, asta deja o știm. Eu descopăr din ce în ce mai mult de când cu proiectul ăsta. Pe Maria o știu de la Color Run dar stai că e prietenă și cu Simona și după aia aflu că mai avem și alte cunoștințe în comun. Și cam asta îmi doresc. Să cresc o comunitate a oamenilor care ascultă muzică faină. Și la un moment dat să-i pun pe toți să se întâlnească între ei!
Cu Maria m-am plimbat pe străzile dintre Dorobanți și Guvern încercând să găsim un loc fain de fotografiat. De obicei merg iarna pe-acolo la colindat, dar vara merge pentru plimbare. Recomand! 

Maria merge repede. Îți zâmbește plăcut dar imediat a și luat-o înainte povestindu-ți tot felul de lucruri interesante. Visează cu ochii deschiși și cu lux de amănunte te face și pe tine să-ți imaginezi ce vede ea. Am băut nenumărate cafele de dimineață pe fiecare terasă sau balcon mai fandosit al vilelor pe lângă care treceam.
Dar acum să vedem și ce muzică ascultă. Numele formației mi-e cunoscut dar nu pot spune că am ascultat ceva de la ei până acum, dar am înțeles de ce mergea așa repede 🙂 Doamnelor și Domnilor, The Kooks!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.