Ascultă cu Mine Adriana

Toți mă întreabă ce să facă, cum să stea. Le spun doar să fie ei, naturali, fără să aibă treabă cu mine, ca și cum n-aș fi acolo. Apoi e un moment în care le spun tuturor ”Uite-te la mine!”. Și în momentul în care Adriana s-a uitat la mine am rămas eu nemișcat. Are cei mai hipnotizanți ochi pe care i-am fotografiat vreodată. Am dreptate? 

Pictează pe la Tonița, îi place să reinterpreteze oamenii pe care îi cunoaște și are un umor ciudat, câteodată sec, câteodată peste nivelul tău. Am zis să ne vedem în Cișmigiu că încă era lumină bună. A venit cu cea mai bună prietenă dar merge în ritmul ei. Lent. Pentru că, de ce te-ai grăbi?
M-a amenințat cu Velea și i-am spus că nu mă deranjează ce ascultă, ba chiar aștept momentul în care o să prind pe cineva care o să-mi dea să ascult o manea. Evident, făcea mișto de mine. Și nu vrei să știi ce vârstă are! Mai ales când îți vorbește de lucruri pe care ar trebui să le știi și tu până la vârsta ta.
Și ca orice artist în devenire, ascultă ciudățenii. Sau mă rog, am îmbătrânit eu și m-am comercializat peste măsură ascultând Bach și Grasu XXL. Dar băieții ăștia de la Pine Box Boys sunt interesanți. E un fel de Country Horror Show. Și i-am găsit și pe Zonga.


Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.