Begin Again

Nu prea le am eu cu filmele siropoase dar ăsta e chiar fain. Odată că e cu Keira și apoi pentru că am învățat două chestii faine din filmul ăsta.

Am înțeles că Begin Again a rulat pe undeva prin vară. Eu abia aseară l-am bifat de pe lista de filme. Nu e drama aia sentimentală exagerată, dimpotrivă, e plină de umor și pozitivism. Cel mai important e că filmul e plin de muzică și pe lângă Keira și Mark, mai joacă Mos Def, Adam Levine și  CeeLo Green de la Gnarls Barkley.
N-o să intru în povestea filmului, ci o să vă spun două lucruri care mi s-au părut tare faine în filmul ăsta. Primul ar fi să renunți la a-ți înregistra un album în studio și să faci asta în schimb pe stradă, în locuri renumite. Gen, piesa Cutare a fost înregistrată pe treptele de la Ateneu (cu tot zgomotul de fundal aferent). Nah, visători… Al doilea lucru e jocul ăla în care îi provoci pe oameni la o petrecere să nu danseze pe următoarea melodie. Evident că pui ceva cât se poate de funky și toată lumea tre să stea nemișcată până când va ceda unul dintre ei din cauza ritmului. 🙂
Hai că e fun, așa, de weekend 🙂

Sursă foto: imp awards

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.