Cele mai proaste sandvișuri de la McDonalds!

 

Ăștia de la Mec scot de câteva ori pe an niște sandvișuri noi, asta ca să mai diversifice meniul ăla stătut. Ceea ce e un lucru bun până la urmă, dar ultima promoție e de toată jena. Adică n-am mâncat în viața mea ceva mai prost și mai lipsit de gust ”ca cordonu” ăla ”bleo”. Până și Gigel de la metrou la Big face niște sandvișuri cu șnițel mai bune.

Am fost mult timp ahtiat după McDonalds, apoi am început s-o las mai moale cu carnea, în special cea de vită. Deci opțiuni nu prea mai sunt. Dar mai bag din produsele cu pui, mai ales când scot ceva nou. Mi-a plăcut mult CBO-ul pe care l-am considerat cel mai bun sandviș. Au mai fost sandvișuri care s-au întors în meniu (vezi uscăciunea aia de McMici) dar pe ăsta l-au refuzat categoric. Și nici nu consideră varianta pentru lacto-vegetarieni (KFC-ul are un sandviș de genul) pentru că la noi dacă nu mănânci carne, ești prost.
A mers bine aia cu Săptămâni Românești. Atât de bine că deși au investit mult în campanie, atât online cât și outdoor, produsele s-au terminat cu câteva săptămâni înainte de finalizarea promoției. S-au ras papanașii ăia în demență. Afișele zăceau prin tot orașul și toată lumea primea același răspuns ”Din păcate nu mai avem în stoc produsul respectiv”. Parcă aș fi comandat un frigider, nu o înghețată. Măcar a rămas sandvișul cu porc în meniul standard.
Dar astea de acum sunt o catastrofă și mi se pare total jenant pentru McDonalds să iasă pe piață cu cartoanele alea care mai sunt și mega scumpe. 18 lei meniul! Cordonul e cel mai fad, cel mai lipsit de gust sandviș pe care l-am mâncat. N-are nimic, nici măcar sare să-l ajute cumva. Combinația de carne de pui nesărată cu roșie și salată e catastrofală. Sosul e de poză și nu te aștepta să dai de cașcavalul ăla topit pe dinăuntru. Sandivșul e atât de prost că strică și gustul cartofilor care de obicei salvează orice eșec. De chiflă nu mai zic nimic. Mai bine le cumpărau pe alea de la Mega Image.
Plin de draci, am zis să-mi calc pe principii și să încerc beef-ul ăla. Iar au omorât degeaba vacile. Sosul e dubios iar susanul ăla de pe chiflă nu face diferența unei chifle obișnuite. Și nu zic asta dintr-o frustrare personală ci chiar sunt jalnice sandvișurile astea. N-au nici o legătură cu iarna, cu sărbătorile, decât dacă ești o țară din lumea a treia și vrei să copiezi și tu un lanț de fast food-uri din afară și scoți și tu un sandviș în genul.
Dacă nu le-ați încercat, nu încercați. Pierdeți 18 lei degeaba. Mergeți pe standard. Sau dacă le-ați încercat sunt curios ce părere aveți despre ele. Căci vrem nu vrem, fast food-ul face parte din viețile noastre, indiferent cât de sănătoși vrem să ne dăm.
P.S. Ce dor îmi e de CBO 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.