Apple Gold Watch o să se vândă fără probleme

 

Mult discutatul Apple Gold Watch o să se vândă la fel cum s-au vândut până acum toate produsele Apple. Și o să vă spun imediat de ce.

Îm primul rând avem impresia că suntem foarte inteligenți și independenți. Well, bad news este că nu suntem atât de inteligenți pe cât credeam și poate deloc independenți. Cel puțin nu la nivel de mase. Apple vinde rahat pe pâine de foarte mulți ani. Și o face al naibii de bine. Dacă sunt invidios pe ceva, e fix pe metoda lor de marketing care funcționează incredibil de bine.
Adică, uite un exemplu:
Acesta este telefonul unui utilizator obișnuit de iPhone 6. E un telefon care a costat 800 de euro și pentru care a mai cumpărat 2 pixuri de 3 lei bucata, pentru a lua arcurile și a-și ”consolida” durata de viață a cablului de date, care se cam distruge destul de rapid și care costă vreo 25 de euro bucata. Dar asta o facem noi, că suntem mai inventivi. Alții vor cumpăra cabluri (originale) peste cabluri, dar nu se vor lăsa de brand-ul ăsta. Well…
Azi citeam pe un oarecare blog că ultimul notebook de la Apple e perfect. De ce-ai mai avea nevoie de mai mult de un port USB, că doar n-ai murit când au dispărut unitățile optice. Oricum, totul se salvează pe Cloud acum, nu mai ai nevoie de stick-uri sau hard-uri externe.
Eh, și acum să vă spun o poveste funny, apropo de tot ce-am scris mai sus.
Eram și io într-o dimineață la Starbucks, ca tot omu care s-a ridicat din ”mizerie” și nu mai bea cafea de 1 leu. În spatele meu un țigan cu doi puradei, pentru prima oară la Starbucks. Nu prea s-a înțeles el cu vânzătoarea, că omu voia doar o nenorocită de cafea. Când ne-am preluat amândoi cafelele, eu m-am dus la bar să-mi ”tunez” cafeaua cu niște lapte, zahăr și scorțișoară. El a întrebat ”Păi și zahăr, lapte, astea?”, iar vânzătoarea i-a răspuns ”Vă duceți acolo la bar și vă puneți ce vreți”. Atât i-a trebuit, motiv pentru care a urlat ”Pă după ce că am dat o căruță de bani pă sărăcia asta de cafea, TOT IO ÎMI PUN ZAHĂR ÎN EA???”
În primă fază (în timp ce-mi puneam singur zahăr în cafea) am zis că ce cocalar, ce sărac, ce terminat, dar după aia ZBANG. Băh, nene! Omu avea dreptate! La banii ăștia ar trebui să-mi pună cineva zahăr în cafea cât vreau eu. Nu s-o fac eu. Ajungem să plătim mult mai mult pentru mult mai puțin. Și funcționează al naibii de bine.
Așa e și cu Apple. Îți vor vinde produse din ce în ce mai scumpe dar cât mai reduse ca și utilitate, pe motiv că-ți vând un stil de viață cât mai simplu, cât mai la îndemână, cât mai să nu-ți folosești deloc creierul. Așa că n-are rost să ne indignăm, ci doar să observăm magia marketingului bine făcut. De-abia aștept să văd cine va fi primul posesor de gold watch din România. Va fi clar un detector de snobi plini de bani. 🙂

2 Comments Apple Gold Watch o să se vândă fără probleme

 1. Nicolae 12/03/2015 at 7:12 pm

  In poza arata foarte bine. Si in realitate arata foarte bine. Snobii il vor cumpara cu siguranta. Cei eleganti vor merge in continuare pe ceasurile de lux traditionale.

  Reply
  1. admin 14/03/2015 at 4:02 pm

   Corect! Ai perfectă dreptate!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.