Comunicate

Processed with VSCO with a1 preset

Mai primesc chestii pe mail. Poate interesează pe cineva.

 

Grand Cinema & More și F64 te invită la concurs! Căutăm fotograful oficial pentru ”musicalul perfect”. Se pune în scenă musicalul ”My Fair Lady” și cu ocazia asta au lansat un concurs. Trebuie să-ți înscrii portofoliul și să alegi o dată la care să participi la una din repetițiile spectacolului, apoi pozele respective să le înscrii în concurs și poți ajunge fotograful oficial al spectacolului. Am fotografiat la spectacole și e o experiență foarte faină, mai ales că toate luminile, scenografia și actorii îți fac deja jumătate din treabă. Mai rămâne creativitatea ta. Eu zic că merită să vă băgați. Mai multe detalii, aici.

Sprijina.ro, acest Kickstarter românesc, anunță o campanie de strângere de fonduri pentru Echipa Națională de Curling a României. Echipa vrea să ajungă la Campionatul European din 2016 și au nevoie de vreo 5000 de euro. Mai multe detalii, aici.

Orange face iar oferte. Dacă vrei să-ți faci al doilea abonament (eu nu înțeleg de ce ți l-ai face chiar și pe primul) până pe 14 iunie, primești 3 luni de net nelimitat 4G. Mai multe detalii, în magazine pe la dealeri.

Ai pierdut sau ai găsit ceva pe stradă? Acum a apărut site-ul pierdut.eu unde poți pune anunțuri gratuite cu ce-ai pierdut sau ce-ai găsit. Habar n-am dacă s-a mai făcut așa ceva, dar pare o comunitate care ar trebui să crească foarte mult. Îmi place ideea. Și toată lumea ar trebui să dea share paginii de Facebook. Pe bune, gândește-te cum ar fi să-ți pierzi cheile sau actele și să le găsești prin intermediul acestui site. Speranța moare ultima și speranța tocmai a primit o șansă.

Peste 8.000 de participanti de la 74 de scoli din Bistrita-Nasaud, Suceava, Mures, Maramures si Neamt au participat, sambata trecuta, pe 2 aprilie, la activitati de impadurire, plantare, ecologizare, precum si la proiecte sociale si culturale – ca parte a primei editii a proiectului de voluntariat „Ziua Buna! Ziua Voluntarilor Mici”, organizat de Asociatia Tasuleasa Social, Die Johanniter si Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud. Mda, primesc și comunicate d-astea și jur că nu înțeleg la ce se-așteaptă oamenii să faci cu ele after the fact. Anyway…

Celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, PHILIP GLASS, cunoscut pentru lucrări precum Einstein on the Beach sau The Voyage și coloana sonoră a unor filme precum The Hours/Orele (2002), cu Nicole Kidman în rolul principal și Notes on a Scandal/ Jurnalul unui scandal (2006), cu Cate Blanchett și Judi Dench, și cvartetul de coarde KRONOS QUARTET, distins cu un premiu Grammy, vin la Bran și la București pentru a interpreta LIVE în premieră românească un spectacol unic care a făcut înconjurul lumii: DRACULA – MUZICA ȘI FILMUL. Spectacolul va avea două reprezentații. O avanpremieră exclusivistă este programată pentru 2 iulie, în Parcul Regal, care reprezintă curtea Castelului Bran, în timp ce premiera va avea loc pe 4 iulie, la Teatrul de Vară, Parcul Herăstrău, București. Clipul de prezentare, aici. Biletele pentru DRACULA – MUZICA și FILMUL se pot achiziționa online, pe siteul EVENTIM, www.eventim.ro, precum și în format fizic de la magazinele partenere EVENTIM, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești. Organizatorul spectacolului este LIVELAND. La concertul ăsta chiar aș vrea să merg! Sună bestial!

Festivalul de Muzică Clasică la Metrou #4. E perioada aceea din an, când peroanele celor mai tranzitate 4 stații de metrou sunt transformate în săli de spectacole, timp de 5 zile. Între 18 și 22 Aprilie / 17:30-19:00
Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Victoriei. O serie de concerte de muzică clasică și momente artistice (balet clasic, dans contemporan, pictură, ilustrație, ateliere handmade sau florale) susținute de tineri artiști talentați, studenți, masteranzi sau absolvenți ai Universitații de Muzică București, cu sprijinul Metrorex. Pagina evenimentului, aici.

Am mai primit o invitație la o lansare de aspiratoare, cică, șmechere. Să mă duc? E careva interesat? Că eu nu. :)))

2 Comments Comunicate

 1. Nicu 12/04/2016 at 6:40 pm

  Sunt chiar interesante unele dintre ele. Poate as aprecia mai mult daca as vedea, inainte sa se intample, un comunicat despre impadurire sau alte activitati de genul acesta. M-as duce sa la fotografiez. daca mai primesti ceva mai posteaza ca sunt faine.

  Reply
  1. Alex Damian 12/04/2016 at 8:04 pm

   Well, Nicu, și eu aș aprecia să văd lucrurile dinainte de a se întâmpla, dar din păcate cam așa se trimit multe comunicate. Cel puțin unele așa le primesc. Dar o să mai bag articole de gen și poate găsim ceva interesant de pozat. Mulțam fain!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.