Comunicate

Processed with VSCO with a1 preset

Noh, am un ghinion cu blogu ăsta, că-mi vine să mă las de el. Ba viruși, ba dispare nu știu ce, ba nu pot să scriu articole, ba dispar pagini. Anyway, mii de mulțumiri lui Ariel și Cristian Florea că m-au ajutat să ies la lumină, doar pentru că sunt prea idiot ca să înțeleg ceva din limbajul de programare sau n-am răbdare să înțeleg ceva.

S-au adunat niște știri interesante și le înșir mai jos, poate interesează pe cineva.

Unofficial Partners – Acum e momentul să te duci la șeful tău cu un rânjet imens și să dai sfoară-n firmă! Asta pentru că ai o șansă să ai lunea de după Electric Castle, liberă! Da, toate companiile care vor oferi cado ziua de luni pentru toți angajații care merg la Festivalul Electric Castle vor deveni parteneri ”neoficiali” ai Festivalului, se vor bucura de expunere și apreciere din partea angajațiilor. Mai mult, aceste companii pot primi pachete corporate preferențiale. Ce înseamnă asta? Bilete mai ieftine, aia înseamnă! Așa că, dragi corporatiști, știți ce să discutați în următorul meeting! Să se dea din TL până la OM, să treacă de SDL și s-ajungă la CEO (cu toată lumea în CC, evident)! Ah, și link aici!

Aplicația Summer Well –  Tot la capitolul muzică, puteți să vă downloadați aplicația festivalului Summer Well (încă nu e disponibilă pentru Windows Phone, da cică o să fie), unde aveți discount la bilete, programul I’m with the band, Line-up-ul și multe informații utile!

Jucării pentru copii mari – Eu doar atât vă zic. F64 face un concurs unde îl poți câștiga pe BB-8! Află totul aici.

Lucia e Strong – Am ascultat-o pe Lucia în Control și-mi place tare mult cum sună. Eu i-aș zice un pic, Florence de România. Sună bine, e mișto, ea e mișto și are un videoclip nou pe care îl poți vedea mai jos:

TransylvaniaHorse Show – Mda, am primit un comunicat legat de un concurs cu cai care se ține între 10 și 12 iunie. N-am nici cel mai mic habar despre subiectul ăsta în afară de, I Love Horsee Horsee! Dar vă prindeți voi, aici.

Wi-Fi moca în tren – De la începutul lunii mai și până pe 15 septembrie, Orange dă cu Wi-Fi în trenurile care merg la mare. Trebuie doar să cauți vagoanele semnalizate cu ”Orange Wi-Fi Zone” și gata. Și e ok dacă ești pe altă rețea, pentru că Orange e băiat de treabă! 🙂

 

Hai gata, că am niște vlog de editat! 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.