Ce filme am mai văzut

Clipboard01

Îți spun eu, n-ai văzut ceva mai cute într-o animație Disney, ca Dory când era mică! Te topești și te scurgi pe scaunul de cinema de atâta cuteness!

Adică, nah, uită-te un pic la clipul de mai jos:

Iar vocea! Vocea e demențială! E a unei puștoaice pe numele de Sloane Murray, dar jur că nu puteau găsi o altă voce de copil mai bună pentru personajul ăsta.

Cât despre film, ce-aș putea spune despre orice producție Disney/Pixar? Mi se pare că oamenii ăștia ar trebui să câștige Oscaruri pentru cel mai bun film de fiecare dată când scot ceva. Asta pentru că ei fac în același timp filme pentru copii și pentru adulți. Și le fac într-un mare fel.

După ce am văzut că de la Up încoace (cu Inside Out și Zootropolis) oamenii ăștia fac niște filme din ce în ce mai bune, eram sigur că și Finding Dory o să fie foarte mișto. Și da, este, merită din plin să mergi să-l vezi. E o poveste care se axează mai mult pe viața lui Dory (evident) și cum încearcă ea să-și găsească părinții pe care-i caută de-o viață. Apar noi personaje tembele, dar te și revezi cu altele din Finding Nemo. Adică apar iar cretinoizii ăia de pescăruși cu ”Mine, Mine, Mine, Mine”. Așa că n-ai cum să ratezi filmul ăsta. 🙂

 

Am mai fost și-am văzut Warcraft. S-a făcut mare tam-tam, nu l-am văzut chiar la premieră și nici n-am suferit de pe urma spoilerelor. Probabil că au așteptat ca tehnologia să evolueze îndeajuns de mult încât să facă acest film, căci mi-am amintit de nopțile pierdute în copilărie, jucând Warcraft pe calculator. Nu mă înnebuneam după jocurile de strategie, dar pe vremea aia nu aveam cine știe ce placă grafică și drept urmare, cam astea erau singurele jocuri care ”se mișcau”. Și-mi amintesc că încă de pe-atunci ne tot spuneam între noi că o să apară filmul. Eh, uite că 20 de ani mai târziu, a apărut! 🙂

E un film bun, pentru ceea ce reprezintă. Și e bun chiar și pentru cei care nu au habar de joc și iau contact pentru prima oară cu lumea Warcraft. Să zicem că e o altă viziune asupra creaturilor mitologice cu care te-ai obișnuit din Stăpânul Inelelor. Și pe lângă asta, au filmat, fratele meu. Filmul cred că putea fi împărțit în vreo 3 părți dacă la cârmă se afla Peter Jackson, așa că nu veți fi dezamăgiți. Băgați meniu mare și enjoy vreo două ore de efecte speciale intense.

 

Șiii, am mai văzut și Alice în Țara Oglinzilor. Ioi, ce frumos fu și ăla. M-am îndrăgostit de prima parte din cauza lui Tim Burton, apoi de muzica pe care am ascultat-o non-stop vreo săptămână, iar apoi pentru Mia Waskikowska pe care o consider a fi una dintre cele mai interesante și mai frumoase actrițe.

Dacă n-ați apucat să-l vedeți, ar trebui. Asta dacă într-adevăr vă plac filmele fanteziste și vreți să vedeți o continuare a celebrei povești. Eu unu m-am tolănit mega confortabil pe scaun și am savurat filmul cap coadă. N-aș putea spune că e mai bun ca primul, dar e frumos de văzut. Și-mi place să descopăr de fiecare dată cât de bine poate să joace ”Borat” atunci când acceptă și alte roluri. În rest, Off with her Head! 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.