Comunicate

Processed with VSCO with a1 preset

Ia să facem curat prin inbox! 🙂

Cea de-a opta editie a Festivalului de Film Istoric Rasnov (FFIR) va avea loc intre 29 iulie si 7 august 2016, perioada in care in Cetatea Rasnov, la cinematograful Amza Pellea, in Biserica Evanghelica si in Piata Unirii din oras vor fi proiectate peste 40 de productii cinematografice, vor avea loc expozitii, un targ de carte, peste 10 evenimente speciale si Scoala de Vara Astra. Tema principala a FFIR 2016 este “(R)Evolution”.

 

Între 8 și 10 iulie va avea loc în zona Drăgușel (Județul Brasov), un mare party într-un cort deschis, în aer liber, powered by In Transylvania: Xperiment In Transylvania. DJ și super-Drummers vor face atmosferă 24/24, trecând prin funk, pop, indie-rock, disco-dance, progressive, electronică, ambientală.

 

Știu că sunt multe agenții de turism, dar uite că unii se specializează pe vacanțe pentru familii, cupluri sau tineri căsătoriți care vor să-și petreacă luna de miere. Asta pentru că atunci când îți alegi o destinație nu trebuie să te uiți doar la cum arată camera de hotel, ci și la genul de clientelă pe care acel hotel îl are. De exemplu, știai că există hoteluri adults only? Nu, nu e un hotel gen porn hub, ci un hotel unde familiile cu copii nu au voie să se cazeze, ci doar cei care vin să se relaxeze, care au nevoie de liniște și de intimitate. Așa că, dacă vreți ceva mai nișat, căutați pe Terra Tourism.

 

Cam inutil, doar 3 chestii, dar nah, n-am mai scris demult! 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.