Best of Ninsoare

Hai că s-au strâns niște poze super faine și iarna asta! Azi noapte n-am ieșit de lene, dar mă bucur că au făcut-o alții și am zis să pun de-o listă cu fotografiile pe care le-am văzut postate de-a lungul zilei pe Facebook. Enjoy!

Primul este Dan Mihai Balanescu și puteți să-i vedeți fotografiile mai jos. Am văzut-o pe cea cu tipul care s-a dat cu placa și mi s-a părut faină de tot.

 

Poza lui Dragoș Asaftei cu Arcul de Triumf a strâns până acum aproape 8000 de like-uri. Este cu siguranță poza zilei!

 

Și Matei Edu a ieșit cu noaptea-n cap și are niște poze foarte faine. Cea cu pasajul de la Unirii mi se pare spooky rău și foarte mișto!

 

Și la Cristian Bulugea puteți vedea niște cadre super mișto, tot de prin centrul Bucureștiului de azi-noapte. Văd clar că nu s-a dormit prea mult. 🙂

 

Intrați pe timeline-ul lui Cristi Hancu și n-o să regretați. Îmi place foarte mult cum își editează imaginile și ce atmosferă creează cu ele.

 

De Vlad Eftenie nu trebuie să vă mai spun, căci el este în permanență ”pe teren”. Pe profilul lui veți găsi tot timpul fotografii din București.

 

Poliana mi-a lăsat un comentariu și mi-a spus că a făcut niște poze înainte de a merge la serviciu și că dacă n-ar fi trebuit, ar fi stat toată ziua la poze. 🙂

 

Și Mihai Surdu mi-a lăsat un link și m-am bucurat, căci are niște cadre foarte faine. Super tare!

 

Eu n-am ieșit aseară ci la prima ninsoare, dar am zis să vă las un link și cu albumul meu cu București. Iar pe Instagram mă găsiți cu nickname-ul @psihotrop unde puteți vedea pozele făcute exclusiv cu telefonul.

 

Dacă mai știți și alți fotografi care au ieșit la pozat, lăsați un comentariu și un link. E păcat să nu adunăm pozele astea și să le dăm share. Kudos!

2 Comments Best of Ninsoare

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.