Comunicate 13.02.17

Toată mizeria asta creată de noul guvern m-a pus în standby și n-am mai scris nimic pe blog. Așa că e timpul să revenim. Hai să vă zic ce-am mai primit în inbox:

Vodafone sărbătorește 20 de ani cu net moca

Mâine, fix de 14 februarie, Vodafone sărbătorește 20 de ani prin a oferi internet gratuit tuturor clienților serviciilor mobile. Așadar, mâine stăm pe net toată ziua, inclusiv cei care ies la o cină romantică! 🙂

Mastercard da startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial

Vrei să mergi și anul ăsta să faci duș natural la Electric Castle? Ai un card Mastercard sau Maestro? Perfect! Pe 16 februarie Mastercad oferă utilizatorilor cardurilor anterior menționate reduceri la abonamentele Electric Castle. Prețul lor este de 369 de lei. Apoi de pe 17 februarie vor putea fi achiziționate la prețul normal de 399 de lei. Având în vedere că Electric e un festival destul de costisitor, merită orice reducere. So, go for it! Ah, biletele se pot achiziționa de pe site-ul Electric Castle.

Biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017 se pun în vânzare pe 16 februarie, de la ora 10

Dap, tot pe 16 februarie se pun în vânzare și biletele la Festivalul Enescu. Trebuie să vă grăbiți, căci de fiecare dată se dau ca pâine caldă! Și vă asigur, merită să vă relaxați cu un concert de muzică clasică din când în când. Mai ales când vine crema orchestrelor! 🙂

Vino la Social Media Summit București și descoperă cine sunt noile staruri ale internetului și ce canale vor deveni vedete în acest an!

Pe 1 martie are loc SMS București la Radisson Blu și e bine să-ți ocupi de pe-acum un loc dacă vrei să afli care-i treaba cu online-ul ăsta, cu bloggerii ăștia sau chiar cu vloggerii.

adidas Running lansează cea mai nouă variantă a pantofilor emblematici UltraBOOST

Costă doar 819 lei și dacă vreți să-i cumpărați, mai bine îi alergați prin primăvară când n-o să mai fie atâta mizerie în orașul ăsta (thanks Firea!). Mda, sunt cam scumpi, dar cine are și e obsedat de sneakerși ca și mine, uite un clip de prezentare aici.

 

 

Cam atât pentru azi, o să mai revin săptămâna viitoare cu alte mailuri primite în inbox. Have a great week!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.