Concert Temper Trap la București în Fratelli

O să încep cu ce e mai important. Am de dat o invitație dublă la concertul The Temper Trap din Fratelli Studios pe 21 februarie.

Prima oară i-am ascultat în 500 days of Summer, un film pe care dacă nu l-ai văzut, nu știu ce să zic, poate că ai ajuns aici din greșeală. 🙂 Glumesc, ia de vezi filmul dacă n-ai apucat încă.

Cât despre The Temper Trap am început să-i ascult după aia destul de des. O fac și în ziua de azi pentru că au tot timpul un vibe pozitiv, un fel de hai să ne băgăm picioarele și să mergem la mare. Muzica lor are toate șansele să te scoată din stările depresive.

Formația susține primul concert în România, în clubul Fratelli Studios (din Glodeni 1-3), fiind în plin turneu de promovare al noului lor album, Thick as Thieves. Habar n-aveam că sunt australieni, dar de-abia aștept să-i văd și să-i ascult, iar dacă nu i-ați ascultat până acum, dați un play mai jos la Sweet Disposition, single-ul cu care s-au și lansat.

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc pe iabilet.ro.

Iar eu ofer o invitație dublă celui sau celei care-mi lasă un comentariu și-mi spune când și-a luat-o ultima oară din dragoste. 🙂 Glumesc, scrieți ce vreți, luni dimineață o să aleg câștigătorul cu random.org. Numa să ne vedem cu bine la concert!

 

Căștigătorul acestei invitații duble este Oana, conform random.org. Felicitări, Oana!

4 Comments Concert Temper Trap la București în Fratelli

 1. Iulian 11/02/2017 at 5:51 pm

  Dragobete

  Reply
 2. Oana C 12/02/2017 at 10:38 am

  Se pare ca nu prea a auzit lumea de The Temper Trap in Romania. Sau sunt singura care inca nu a apucat sa ia bilete. :p

  I-am descoperit in 2012 cu Trembling hands care a devenit una din melodiile mele preferate si care, culmea, este fix despre “cand ti-ai luat-o ultima oara din dragoste” :))

  Reply
  1. Alex Damian 13/02/2017 at 1:06 pm

   Oana, se pare că tu ești cea care se va bucura de invitația dublă la concertul The Temper Trap. O să te rog să-mi trimiți un email la eu@alexdamian.ro cu numele, prenumele și un telefon de contact.
   Mulțumesc și felicitări!

   Reply
 3. Gabriela Teodora 13/02/2017 at 10:51 am

  De ziua mea. Nici macar nu mi-a spus la multi ani.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.