Unlocked #devăzut

Unlocked e un film corect, ca pe vremuri, cu spioni, răsturnări de situații, nu știi care e personajul negativ, acțiune, urmăriri, actori buni, rețeta clasică. Merită văzut!

Bine, o s-o zic de la început, nu e o capodoperă, n-o să pleci din sala de cinema cu dorința de a le spune tuturor că ai văzut cel mai tare film ever. Și asta pentru că e cam greu să concurezi cu nivelul la care s-au ridicat filmele americane din punct de vedere al efectelor speciale, editare, muzică, etc. Și are și câteva faze penibile și trase de păr. Dar puține!

Mda, nu știu de ce nu-s așa hotărât, dar ideea e că mi-a plăcut filmul. Pe bune, chiar mi-era dor de un film care să pună accentul un pic pe poveste, scenariu, să te întrebi care-i treaba, cine-i ăla bun, care-i ăla rău, să te țină în suspans fiecare urmărire, etc.

Afișul filmului e cel mai prost, mă jur. Mie îmi place mult de Noomi Rapace (Girl with the Dragon Tatoo, Prometheus, Child 44), mi se pare foarte interesantă gagica și are ceva. Nu-i neapărat frumoasă, dar, well, you know the type. Eh, problema cu afișul e că mi se pare că seamănă cu Rhona Mitra. A doua problemă a afișului e că apare Orlando Bloom, doar că nu (spoiler alert) apare așa mult în film încât să-și merite locul. A treia problemă e că nu apar alți actori care ridică foarte mult filmul, precum Michael Douglas și John Malkovich.

Dar filmul e mișto. Malkovich vine și joacă în stilu-i caracteristic miseirupist și e cam singurul care aduce o notă amuzantă filmului, pe Douglas e o plăcere (încă) să-l mai vezi jucând în orice film, iar Bloom nu mai seamănă deloc cu Legolas. 🙂 În rest, povestea este despre terorism, conspirații, chestii actuale și Londra, unul dintre orașele mele preferate.

Ceva ciudățel la filmul ăsta e că pare așa o combinată între un blockbuster cu buget foarte mare și un film european cu buget redus. Poate de-aia și stau în cumpănă (vorba vine) și nu mă pot pronunța dacă e un film bun sau slab. Dar mai bine băgați un trailer și apoi mereți de-l vedeți la Cinema City (reclamă!). 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.