Sound la Sighişoara

După succesul de la Olimpiada Corală Mondială de la Graz din Austria, corul Sound condus de Voicu Popescu pregăteşte un concert în ţară, în cadrul Festivalului Medieval de la Sighişoara. Aşadar, vineri 25 iulie la ora 19.00 la Catedrala Ortodoxă din Sighişoara, vă vom încânta auzul cu un concert de muzică renascentistă. Programul este unul variat chiar dacă se bazează pe un anumit stil de muzică. Vor exista si părţi de solo susţinute de Petruţa Păcuraru la vioară, Camelia Ducaru alto şi subsemnatul la bas şi percuţie (pe ici, pe colo). Vă asigur că va fi un concert perfect pentru un sfârşit de săptămână. Deci, dacă vreţi sa vedeţi cine a câştigat o medalie de aur şi una de argint la cea mai mare competiţie corală din lume vă propun să vă duceţi la şefu în birou şi să-i cereţi liber de mâine şi să petreceţi sfârşitul de săptămână la Sighişoara; iar duminică, tot la ora 19.00, tot la Catedrala Ortodoxă, un alt cor, DaCapo, va susţine un concert de muzică renascentistă. Corul DaCapo va pleca mai departe unde va participa la concursul internaţional coral Bela Bartok din Debrecen, Ungaria, unde va reprezenta România, iar subsemnatul are iar de tras 🙂 Să ne ţineţi pumnii!
Programul complet al Festivalului de la Sighişoara îl puteţi găsi aici.

O mostră din programul corului Sound de la Sighişoara: “Lord, for thy tender”

Imaginile au fost preluate de pe site-ul eurobuildings.info

4 Comments Sound la Sighişoara

 1. Anonymous 24/07/2008 at 11:24 am

  deci..cine canta? unde? ce medalii dom'ne? sunt macar adevarate? ce inseamna nene sound? si da capo oare de la ce-o veni?? alo, alo..nu-i nimeni pe aici sa ma lamureasca cum se ajunge mai rapid la sighisoara sa vad si eu corurile astea in actiune: medaliatii sound si da ca(mo)po(ca)

  Reply
 2. Alexandru Damian 24/07/2008 at 11:31 am

  Deci domnu'. Ca sa va esplic. Coru Sound e cu medaliile si canta vineri iar coru Da Capo e si el aspirant…si atat. Si canta duminica.

  Reply
 3. Anonymous 25/07/2008 at 3:56 pm

  Domnule Alexandru Damian, de foarte putina vreme am descoperit blogul dvs, la recomandarea lui Florin Budescu, pe care-l stimez in mod deosebit. Citind "About this blog", recunosc ca m-am amuzat. Fac parte din acea categorie care considera ca aveti un blog interesant, atat muzical cat si fotografic. Am vazut momentan doar o parte din fotografii si sunt impresionat. Minunate! Si Sound-ului ii faceti un mare serviciu, pe care-l merita! Mai recunosc si ca cele trei comentarii de mai sus m-au provocat si pe mine sa-mi spun parerea. Vad ca postura de comentator si vizitator e mai "libera", ha ha!
  Succes la Sighisoara si oriunde, oricand, cu stima,
  Orpheus

  Reply
 4. Alexandru Damian 26/07/2008 at 12:56 pm

  Multumesc de vizita si de aprecieri. Va mai astept sa vizitati blogul si sa va oferiti opinia oricand. Comentatorul anonim a vrut doar sa ma sicaneze un pic deoarece la cererea catorva Sound-isti, medaliile nu ieseau bine in evidenta 🙂 Cat despre Sound incerc si incercam sa oferim celor interesati si alte subiecte de lectura si cat de cat adecvate, nu ca in cazul celor de la ziarul Adevarul care desi le-am cerut, tot n-au fost in stare sa scrie corect despre prestatia noastra la Graz sau n-au scris deloc. Ironica denumirea ziarului.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.