Valentine's Day cu Corul Sound

CORUL SOUND REVINE!
Pentru prima apariţie din acest an Corul Sound a ales un concert special pentru sărbătoarea împrumutată de peste ocean: Valentine’s Day.
Concertul “Valentine’s Day cu Corul SOUND” va avea loc sâmbătă, 14 februarie, la ora 19.00, la Sala Dalles din Bucureşti, sau mai bine zis (cum ne place tot timpul să glumim) Magheru colţ cu Broadway.
Concertul are şi un invitat de onoare în persoana pianistului şi dirijorului american de origine română Valentin Radu.
Va fi un adevărat show, mai ales că se pregătesc multe piese de pe Broadway-ul american dar nu se vor uita nici doinele româneşti, special cu ocazia zilei îndrăgostiţilor, sărbătoare împrumutată cum am mai spus şi voi mai tot spune.
Cel mai important aspect este că intrarea va fi liberă şi vă asigur că merită să treceţi pe-acolo, măcar din curiozitate, nu de alta dar s-ar putea să vă placă.
Să nu vă gândiţi că dacă auziţi de vreun pianist şi un cor o să fie ceva plictisitor “ca concertele” de la Ateneu. Trebuie să-l vezi pe Valentin Radu ca să-ţi dai seama că “ceva nu e în regulă” şi că nu ţi-ai irosit seara degeaba.
Cei care ne-au mai ascultat pe la concertele din ţară cu siguranţă că vor veni să ne vadă, iar cei care n-au mai fost niciodată la un astfel de concert e timpul să încerce şi altceva, mai ales că s-ar putea să băgăm şi o manea ca să nu ni se urce “Glamour Life”-ul la cap şi să uităm de originile noastre de care vrem să scăpăm cu atâta ardoare.
Mai jos, comunicatul de presă legat de acest eveniment:
Concertul pe care Corul SOUND-ul il propune publicului sau indragostit, pentru aceasta zi incarcata de atmosfera magica a iubirii, este un traseu afectiv intre song-ul american de pe Broadway si eposul popular romanesc.

Un amplu spatiu cultural arhaic ne-a lasat zestrea unor doine de dragoste si dor, care creeaza, prin cantecul si atmosfera puternic incarcate emotional, punti de legatura intre Romania si taramuri de peste mari si tari.

De data aceasta, este vorba de Statele Unite ale Americii, care au devenit al doilea camin al renumitului pianist si dirijor roman Valentin Radu. In preajma zilei de Valentine’s Day, acesta revine in tara-mama, pentru a sustine, printre altele, si un concert impreuna cu SOUND.

Din programul acestei seri speciale:

There’s no business like show business
Puttin’ on the Ritz
Amazing grace/Kum ba yah
42nd Street
Summertime
Johnny B. Goode
Lullabye
Sing, sing, sing
Bridge over troubled water
Nunta
Dor, dorule
Cantec de dor
Cântec şi joc din Maramureş
… si alte variatiuni pe tema Chindiei

Daca nu ati programat inca nimic pentru acesta zi deosebita, va asteptam cu drag la un concert special de muzica americana si cantece de dor si dragoste romanesti.
Organizatori:
Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti
Vox Ama Deus – Philadelphia-SUA
Fundatia Culturala SOUND

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.