15 ani de Sound

Corul Sound împlineşte anul acesta venerabila vârstă de 15 ani. Şi va sărbători cu stil, asa cum îi stă în fire unui cor de dezaxaţi. În toţi aceşti ani s-au întâmplat multe precum participări la diverse festivaluri de peste hotare şi reveniri în ţară cu trofee, schimbări de personal ca în orice formaţie iar numărul tăticilor este în creştere, semn că deşi oamenii cresc şi poate că ar trebui să se mute la casa lor aşa cum bine obişnuieşte această tradiţie românească, sound-iştii nu se despart de muzică. Domne, nu vor şi gata. Nu contează că şi-au pierdut şi vocea, şi auzul, şi vederea. Cu siguranţă că şi la azil vor cânta “When I’m 64”. Fals, dar cu feeling. Căci ăsta a fost şi va fi întotdeauna caracteristica acestui cor. Starea de spirit a membrilor corului. Şi a dirijorului care întrece tot corul la un loc. Şi colac peste pupăză, acum că împlinesc 15 ani s-au gândit să mai cheme încă unul care să “burn down the house”, în persoana lui Valentin Radu (nu ştiţi de la mine dar tipul nu e chiar pe aceeaşi undă ca şi noi, plătitorii de taxe, aşa că nu merită să pierdeţi momentul).
Decât s-o lungim aiurea, treaba e simplă. Luni pe 16 noiembrie la 6 seara la Sala Mică a Palatului are loc primul concert intitulat “Amprente” unde participă Corul de Copii Radio dirijat de Voicu Popescu iar a doua zi, adică marţi pe 17 la 8 seara la Casa de Cultură a Studenţilor (Preoteasa care mai ştie) cu concertul “And All That Jazz” cu Voicu Popescu alături de Valentin Radu.
Aşa că nu vă mai uitaţi în B24Fun şi Şapte Seri, că v-am făcut eu program pentru începutul de săptămână. Şi fiţi pe fază că tot anul ăsta vor mai fi nişte concerte surpriză!
REIAU:
LUNI – 16 noiembrie 2009, ora 18.00 la Sala Mică a Palatului, Auditorium
MARŢI – 17 noiembrie 2009, ora 20.00 la Casa de Cultură a Studenţilor, sala Old School
Intrarea moca!!! Bring friends and people you hate!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.