The Royal Bank Of Scotland

It’s royal alright!
Nu ştiu, dar aşa avem noi românii un dar să porcim tot ce intră în ţara asta, fără asemănare. Bine, asta e doar o bancă, iar eu (nu doar eu) urăsc băncile. Asta deoarece nici o ţară din lumea asta nu a reuşit să atragă turismul având ca magazine la bulevard numai sedii de bănci. Căci noi doar o formulă stradală repetitivă avem în Bucureşti, 5 bănci şi o farmacie, asta în caz că ţi se face rău şi poate ai nevoie de o aspirină, achiziţionată desigur tot pe credit.
Dar poza asta e mult prea bestială şi iarăşi portretizează într-o lumină excepţională esenţa acestui popor plin de bun gust.
Mie îmi lăcrimează dorsalul şi mă umple de patriotism voinţa nestrămutată şi grija depusă de cetăţeanul român atunci când estetica este apriorică oricărei manifestări muncitoreşti. Atenţia depusă în a bucura privirea trecătorului este rar întâlnită în culturile civilizate moderne. Astfel de atrocităţi se întâmplau în Baroc, mai degrabă. Baroc este o localitate sătească mediocră ce are chiar şi o lojă masonică sătească.
Am făcut poza asta într-o zi după ce am primit apel de 112 de la sor-mea, să-mi facă o sesizare despre incredibilul peisaj. În final cred că suntem foarte puţini cei care apreciem frumuseţea unei astfel de privelişti, dar hei, it’s priceless!
Să-i dau forward şi Reginei?

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.