Iepurașul Cine???

În timp ce Vaca Verde era la SPA la un masaj cu ouă vulcanice, iar eu mă uitam la o porcărie de film, mă întreabă așa din senin și pe nepusă masă:
”Cine mai e și Iepurașul ăsta de Paști de care tot aud zilele astea?”
Am inspirat adânc și am continuat s-o ascult…

”Adică ce legătură are el cu ouăle astea? Ce, el le-a făcut? Niște găini muncesc zi și noapte ca să-și ia el tot creditul? Și mai mult de-atât! Cine se ocupă de PR-ul lui? N-au văzut că niciodată nu e același iepuraș în fiecare poză? Ba e alb, ba e gras, ba e desenat, ba are ochii roșii (e mai potrivit de Halloween, zic eu), dar niciodată nu e același! Baaad marketing! Plus că dacă…”
Și tot așa, în timp ce cloceau ouăle pe lângă ea, s-a apucat să-și facă planuri, vorbind de branding, de blogging, de zici că a luat-o razna. A ațipit într-un final pe un miros puternic de pască și sforăie și acum rumegând iarbă din reflex.
Nu știu ce-o să mai urmeze dar sper ca voi să aveți parte de câteva zile de liniște, de niște sărbători în care mai degrabă să vă odihniți decât să mâncați până la refuz și să zâmbim în continuare.
P.S. Deși Vaca Verde e o vegetariană convinsă, a dat dezlegare la iepuri anul ăsta. Oricine se poate înfrupta din ei. Deși cred că e doar o fază. Ea iubește toate animalele!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.