#ateliereleparavion – Cum văd studenții promvarea turismului

Mă bucur să vă anunț că voi participa la Atelierele Paravion. În primul rând pentru că mă voi întoarce un pic la școală și mi-era cam dor de asta. Apoi pentru că voi interacționa destul de mult cu studenții iar asta nu poate decât să fie benefic pentru că doar așa poți afla cum gândesc ei și ce-și doresc cu adevărat.

Proiectul care este prezentat foarte bine de sloganul ”Old Business Meets New Passion” se vrea ca un nou modul educațional al industriei de turism în rândurile studenților.
Practic, va fi un brainstorming care va încinge atmosfera atât de mult încât vom avea iar alerte legate de încălzirea globală. Studenții vor fi împărțiți în mai multe echipe și coordonate de câte un blogger de turism și scopul final îl are dezvoltarea unei strategii de promovare a unei destinații turistice. Voi fi și eu acolo și de-abia aștept să aflu cum văd ei promovarea turismului și ce așteptări au de la acest domeniu.
Și toate astea se întâmplă la ASE, joi. Pentru mai multe informații puteți vizita pagina de Facebook și contul de Instagram pe care veți găsi mai multe informații legate de acest proiect. Aaah, ce-mi place când încep brand-urile să folosească Instagram-ul. Mai ales pe turism! Love it!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.