700 de Duminici cu Billy Crystal

Nu știu dacă am reușit vreodată să mă uit la un film cu Billy Crystal până la capăt. Consideram că umorul lui e îndreptat mai mult către vârsta a treia. Iar acum am văzut 700 Sundays și mi-am zis că ori am îmbătrânit, ori am văzut unul dintre cele mai mișto One Man Show-uri puse în scenă vreodată.

700 de Duminici nu e doar un stand-up performance, e mai mult de atât. E într-adevăr un one man show care îl are protagonist pe Billy Crystal, dar plin de foarte multe personaje interpretate de Billy.
E un show în care Billy își povestește viața cu atât de multă pasiune încât sunt momente în care vei râde cu lacrimi și alte momente în care vei plânge… tot cu lacrimi. Numele show-ului vine de la numărul de duminici pe care le-a petrecut alături de tatăl său până când acesta a murit.
E un show pe care îl recomand nu doar pentru un stand-up foarte bun ci și pentru cei care sunt speakeri sau traineri. E fascinant să te uiți la omul ăsta și să vezi cu câtă pasiune vorbește despre valorile familiei, despre cât de importantă e imaginea unui tată în familia americană, sau pur și simplu să valorifici atât de mult niște lucruri aparent insignifiante, dar care ne pot mișca incredibil de mult, dacă mesajul e transmis cum trebuie.
Sincer vi-l recomand din toată inima. Nu mai zic că o să aflați niște lucruri foarte interesante apropo de familia lui, dar e un show care merită toată atenția.
O să fie pe 9 ianuarie pe HBO Comedy, pe la 12 și apoi la 3 jumate, sau pentru cei norocoși, pe HBO GO.
Sursă foto: Serinocoyne

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.