Cadou în newsletter de la Bowers & Wilkins

Fiind abonat la câteva newsletter-uri pe mail, n-am putut scăpa anul trecut de avalanșa de urări de Crăciun și Anul Nou, cum probabil toți suntem obișnuiți. Dar unul din aceste newsletter-e conținea chiar și un cadou. Și cred că e prima oară când văd o chestie de genul ăsta.

Nu sunt abonat la foarte multe publicații. La ceva știri și apoi ce mai e pe parte de audio și foto. Și așa s-a întâmplat că am primit și de la Bowers & Wilkins newsletter-ul de sărbători, pe care eram gata gata să-l șterg după ce l-am citit pe diagonală.
Doar că era un mesaj foarte scurt și atractiv care suna cam așa:
Bowers & Wilkins wishes you a Merry Christmas…
Here’s a little gift to say thank you for continuing to support great audio and Bowers & Wilkins
Dedesubt era un link cu Download your gift.
Cadoul consta în 4 track-uri în format FLAC (mai bune ca MP3-urile, calitate de studio) din cadrul concertului Front to Back de la O2 Arena din Londra, alese de Peter Gabriel himself. Concert pe care l-am văzut și în România anul trecut în luna mai. Link-ul cu piesele îl puteți găsi aici.
Pentru mine, un old school care încă mai are Winamp-ul instalat pe latpop și ascultă CD-uri la stația Technics, cadoul ăsta a fost o chestie super tare. Și nu doar pentru că sunt eu (și mulți alții) obsedat să ascult muzica la o calitate foarte bună, ci simplul fapt că oferi un cadou în newsletter și nu doar niște urări obișnuite, mă face să mă țin mai aproape de brand-ul tău. Gesturile astea mici fac diferența.
Voi vă amintiți să fi primit vreun cadou în vreun newsletter (vouchere, melodii, e-book-uri, etc)?
Sursă foto: Geek and Hype

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.