Tolăneală și relaxare!

 

Știi locurile alea unde te vezi cu cineva și te simți atât de bine încât nu mai știi când au trecut orele? Da, știu, sunt rare. Dar am mai găsit unul în București!

M-am văzut cu Sînziana săptămâna trecută la E3 by Entourage. Să ne mai povestim, să ne mai bârfim, să ne mai râdem. Am zis să luăm prânzul în oraș cu ocazia asta. Eu care abia mă urnesc din casă, am zis ok din cauza ei pentru că mă super bine dispune de fiecare dată.
Dar culmea e că locul e foarte mișto în timpul zilei. E cu jazz în surdină, e cu lume mișto (vin pe-aici niște gagici foarte faine la prânz) și au canapelele alea pe care-ți vine să te urci cu totul. Ceea ce am și făcut și am stat la povești vreo 3 ore, cred. Ceva de genul. Cine-a stat să se uite la ceas?
E mișto! Chiar o să mai dau pe-aici. Seara se lasă cu un fel de club mai fițos, așa. Vine lume bună, oameni frumoși, dar sunt d-ăia de stau nemișcați și se admiră toți între ei pe fundalul muzicii de club. Not really my style, dar pe timp de zi o să vreau să mai dau pe-aici.
Mai multe info o să găsiți la Vaca Verde, că a venit și asta cu mine, evident. Și ea e foarte atentă la detalii! 🙂
Dacă vrea cineva să luăm prânzul împreună aici, let me know! Și apoi mă risc să stau și seara 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.