Is your Summer Well?

IMG_20120820_233800

Summer Well începe mâine și e la aaa… nu știu câta ediție, dar nu contează. Important e că deja respectăm o tradiție frumoasă în fiecare august. Weekend-ul ăsta vom avea parte de niște trupe super mișto, de aceeași locație genială și de oamenii care mai de care mai faini. De-abia aștept!

E un an frumos pentru festivaluri în România. E o listă destul de impresionantă și cu nume destul de mari. Am avut parte de Electric Castle ca și în anii trecuți, am avut o premieră cu Untold și acum revenim de la Cluj la București pentru Summer Well. Din păcate am tot văzut comparații, care e cel mai bun festival, care e cel mai șmecher, etc. Sincer, mi-ar plăcea să scăpăm de sindromul ăsta infect căci nu interesează pe nimeni! Ce ne interesează e ca toate festivalurile să aibă continuitate și să ne bucurăm de ele în fiecare an!

Summer Well e unul dintre ele. Organizatorii au știut să creeze o atmosferă atât de mișto încât oamenii să vină pur și simplu de plăcere de la an la an. Căci nu e vorba de a veni doar pentru formațiile prezente (festivalul fiind unul nișat și nu neapărat comercial), ci multă lume vine pur și simplu pentru atmosferă și pentru a se întâlni cu prietenii. Dar avem totuși de ascultat La Roux, Kasabian, Foals, Kwabs și mulți alții!

Eu știu că m-am simțit întotdeauna bine la festivalul ăsta, chiar și când mă pierdeam de prieteni și mă trezeam singur printre miile de oameni. Nu făceam decât să ridic aparatul foto, să pozez oamenii interesanți și să le vâr Vaca Verde în față ca să-i pozez cu ea! 🙂

Sper să mă văd cu cât mai multă lume în weekendul ăsta la Summer Well. Nu de alta, dar avem nevoie în puii mei de cât mai multă muzică și cât mai multe festivaluri! Și hai naibii să ne pregătim cum trebuie din seara asta. Adică dă-i tare și lasă-ți vecinii să știe cu ce se lasă weekendul ăsta!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.