Pauză la GoT și văzut Ozark și Gypsy #devăzut

Da mă, deci am văzut doar primul episod din GoT după care n-am mai avut timp de nimic și n-am mai văzut nici un episod. Și am reușit cât de cât să scap de spoilere, așa că am zis că mai bine văd tot sezonul la final. Până una alta, m-am uitat la alte două seriale pe care vi le recomand.

Ozark

Cred că deja sunt destui care l-au văzut. Cineva chiar zicea pe net că ar fi un fel de Breaking Bad cu contabili. E cu Jason Bateman și Laura Linney. Pe Jason îl știm din multe comedii și mai puțin din roluri serioase. Culmea e că serialul ăsta e regizat chiar de el. M-a prins din prima. E povestea unui ”contabil” care spală bani pentru mafie și ajunge într-o situație disperată în care trebuie să facă orice ca să-și salveze viața și familia. Pe lângă asta îmi place imaginea și editarea. Are look-ul ăla de film.

Gypsy

Pe ăsta l-am pornit aseară și e foarte tare. De fapt e ceea ce trebuia să fie În Derivă cu Marcel Iureș, doar că serialul autohton m-a plictisit de moarte deși mi-aș fi dorit să fie ceva mișto. Ei bine, Gypsy are ca personaj principal o ”psiholoagă” care ajunge să-și cunoască pacienții sau persoanele apropiate pacienților într-un mod foarte intim. Pe lângă asta mi se pare că sesiunile de terapie sunt foarte mișto pentru că tratează probleme prin care toți trecem și în care s-ar putea să ne regăsim destul de mult. Vă sugerez să vă uitați și la ăsta că n-o să regretați. Asta dacă mai puteți vedea și altceva în afară de GoT! :)))

2 Comments Pauză la GoT și văzut Ozark și Gypsy #devăzut

 1. Nicu 18/08/2017 at 9:53 am

  Multumim pentru recomandari! Cel cu psiholoaga pare interesant!

  Reply
  1. Alex Damian 21/08/2017 at 11:13 am

   Cu drag și da, chiar e bun ăla cu psiholoaga! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.