Justice League #devăzut?

Dintre toți supereroii, Batman a fost întotdeauna preferatul meu. Și cel mai Batman Batman a fost cel al lui Tim Burton. Ieri am fost să văd Justice League. Noroc că mi-am luat nachos cu brânză să am ce face! 🙂

Mda, deci seria lui Tim Burton mi s-a părut de departe cea mai bună. Asta pentru că Batman întotdeauna a fost mai dark, weird, spooky, gothic like și nici că se putea o colaborare mai bună decât cea cu Burton. A fost mișto și seria Dark Knight, multă lume a înnebunit după ea. Dar noul Batman cu Ben Affleck, mnoh, nu știu sincer ce să zic. Parcă nu prea.

Hai să mă rezum doar la Justice League. Din dorința de a fi un pic amuzant, Batman pare prostu clasei. E ăla fără nici o putere care doar are o grămadă de bani, pe care-l dor șalele și se mai și bâlbâie. Hai să ne înțelegem, Ben Affleck nu este și n-o să fie niciodată amuzant. Nu-l ajută fața! Plus că nu mai e nimic dark, e o ciorbă în stilul Marvel, unde se adună și se combină poveștile tuturor supereroilor și mai nou o dau în SF-uri grave cu idei a la Lord Of The Rings, cu chestii împărțite între specii și vine ăla rău și bla bla bla.

Aquaman se dezbracă de la început la bustul gol, ceea ce-l face pe Batman să pară doar un bodyguard mai gras de la BGS (cum spuneam, a îmbătrânit). De Cyborg n-am auzit în viața mea, Flash e singurul personaj care încearcă să fie amuzant, iar Wonder Woman e perfectă! Noroc cu ea. M-am bucurat să-l văd pe Joe Morton pe care-l știu bine din Terminator 2, film pe care l-am văzut cred de 150 de ori. 🙂 Ah, și să nu uităm de Hamazoane! Bune!

Nu mă, filmul nu e un dezastru, dar nu pot să spun că e Wow! Ca fan Batman m-a dezamăgit și da, știu că nu e un film doar pentru Batman. Dar totuși e un film cu efecte speciale mișto și merită văzut. Tre să recunosc că la Marvel lucrurile merg mai bine, Thor Ragnarok mi s-a părut foarte bun pentru că e și foarte amuzant. La DC Comics parcă stau cu morcovu-n cur. Le e frică să pună niște glume bune și sănătoase. Se ia prea în serios și când în sfârșit vine o glumă, ți se pare ușor nelalocul ei. În plus, dezastru total cu o scenă emoționantă și amoroasă care mi-a distrus orice admirație aveam pentru un anumit supererou. De vomă în lanul de porumb.

Ce mi-a plăcut? Păi îmi place mult prezența Mercedes, deși muuuult prea puțină. E un AMG Vision Gran Turismo care arată demențial și care chiar mi se pare că se potrivește ca un Batmobil de zi. Apare și noul E Class dar la fel, prea puțin. Mai bine renunțau la scenele pline de sirop și foloseau mașinile astea mai mult. Apoi evident că mi-a plăcut de Wonder Woman. Gal Gadot e superbă, super frumoasă, perfectă, ce vrei tu! Din punctul meu de vedere, simpla ei prezență salvează foarte mult filmul.

Per total e un film okey și se va transforma în ceva gen Marvel, adică un serial comercial. Dacă mergeți să-l vedeți, musai să rămâneți până se aprind luminile în sală! Ca și în cazul Marvel, DC Comics aduce scene ascunse după credits.

Vizionare plăcută!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.