The Guilty #devăzut

Surprinzător, The Guilty sau Vinovatul e un film foarte bun! Și spun asta pentru că ieri după vizionare nimeni nu a fost în stare să scoată vreun cuvânt. Filmul ăsta te lasă pe gânduri! 🙂

Am făcut o introducere foarte proastă. :))) Dar jur, după film lumea s-a ridicat încet de pe scaune și a durat câteva secunde până când oamenii au început să vorbească despre el.

Aș spune că intră în categoria de One Man Show, dar nu e chiar așa. Adică îl avem pe Asger, personajul principal… Ah da, e un film danez, am uitat să vă spun. Dar vă asigur că nu afectează cu nimic asta. Filmul e în continuare foarte bun. Așa, deci, îl avem pe acest Asger, iar restul sunt ori actori de umplutură sau doar roluri voce. Și e foarte mișto să vezi un film cu un singur actor, dar care să te țină în suspans pe toată durata lui. Băh și te ține! Adică îți faci singur scenarii în cap, nu știi ce se întâmplă, când afli ești wow și apoi vrei să vezi cum se termină.

Despre ce e vorba? Asta o să vedeți în film, dar hai să spunem că e legat de percepțiile noastre și cum ni se pare că avem dreptate când de fapt o putem da în bară rău de tot.

Pe lângă asta, filmul are o imagine foarte bună, sunt niște cadre destul de puternice cu actorul ăsta, chiar dacă sunt oarecum statice. Apoi e sunetul, oh da, sunetul joacă un rol extrem de important în filmul ăsta. Pentru că personajul principal vorbește la telefon tot timpul, e important să fii atent la detaliile pe care le auzi în receptor.

Mie mi-a plăcut mult, vi-l recomand cu căldură și vă las mai jos un trailer să vedeți despre ce e vorba și puteți să-l vedeți la Cinema City de vineri încolo:

1 Comment The Guilty #devăzut

  1. Pingback: 🎬 Film European foarte fain: Vinovatul (2018) - Ariel Constantinof Blog

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.